Zysk j.d. Lentex 51,6 mln wobec 30,4 mln wzrost + 70%. Zysk GK Ltx na jedną akcje 1,44 zł wobec 0,17 zł wzrost + 718%. To są oficjalne dane szacunkowe z raportu.
Myślę, że dużo się nie pomyliłem. Ponadto jutro przewiduję dwa raporty, jeden o wynikach i drugi odnośnie dalszych działań. Może być niespodzianka. Gratulacje dla Zarządu za tak świetne wyniki.
ja nie jestem prorokiem ale od lat to się sprawdza . Będą znów mega wyniki a kurs dalej będzie trzymany za mordę !!!!!!! Wszyscy wiedzą kto go trzyma !!!!! jezeli zarobili 500% rok do roku to jak kurs poleci 5 x to będę widział że zrobiło się normalnie ,koniec kropka . Nie wierzę w cuda i tak kurs będzie trzymany za mordę !!!!!!!!!
I jak oprzytomnieli . Są wyniki i zero reakcji w kursie jak zawsze ,od 15 lat. I do tego trzeba się przyzwyczaić na Lenteksie . Będę zawsze pisał że kurs jest trzymany za mordę i tyle w temacie . A jak nie dadzą dywidendy to też się nie zdziwię .Wszystko po to żeby wku...ć akcionariat ....
Patrząc po tym forum, jak ktoś wie że spółka istnieje, to już jest zapakowany, ale zgadnijcie o co chodzi? Jesteście małymi płotkami, wystarczy, że ktoś postawi po stronie sprzedaży zlecenie 3000 akcji i już się zaczyna robienie w zbroję. To tylko daje do zrozumienia, że nikt nie ma na tyle kapitału, żeby przywalić zlecenie kupna w ilości 3000. Na co liczycie? Że pani Jadzia z warzywniaka po pracy na kasie wyjdzie z roboty, przeczyta raport kwartalny (bo przecież każdy na świecie wie, że taka spółka istnieje) i weźmie cały offer po rynku jednym zleceniem o wartości 30 000 PLN?