Ja kupowałem na górce 4 lata temu jak w okolicach 4 zeta krążył kurs i było naganianie na kolejne wzrosty. Finalnie bujałem się z tym papierem aż do zeszłego tygodnia gdzie sprzedałem wychodząc na 0. Każdemu kto kupił tanio i teraz sprzedał gratuluję zysków, tym co po nagonce zostaną ubrani przy wyższym kursie współczuję i życzę udanego uśredniania kursu. Obecnie może być korekta w locie, a jeśli się przedłuży to mimo niezbyt przyjemnych wspomnień skusze się ponownie na jakiś pakiet przy 30gr.
dlatego trzeba patrzeć na wszystko, analizować i myśleć... ale jak miałes średnią ok 4 zł, sprzedałeś tydzień temu to jakim cudem wyszedłeś na zero ? haha
PAtro kupowane po 10gr. Sprzedawane po 70gr ..kocham was..takie bzdety to pisz takim glu..jak ty....sory to nawet głupi nie kupi taki jak ty...bo on nie jest głupi tylko chory sty mega głupi..
Jak przeczytasz cały mój post jeszcze raz to zobaczysz, że ubranym życzę udanego uśredniania - sam musiałem to robić. Swoją droga chyba jesteś tu krótko bo nie masz świadomości jakie splity tutaj na przestrzeni lat tutaj odchodziły co doprowadziło do takiego zdołowania kursu, że teraz mogłeś kupować po 40gr. Co tu dużo mówić, wyszedłem, a jak będzie znowu tanio wejdę ponownie.