Dobrze robię? Panowie, ostatni bastion. czuje się jak ostatni samuraj.
Nie dość, ze zapakowany siedzialem 130 sztuk po cenie 145 to od wczoraj kupiłem 70 jeszcze. Walczę do końca. Ale żałuję, że nie puściłem tego w poniedziałek po 170 zł. Ładny zysk był a dziś bym odkupił połowe pakietu za 115 :/
Dnia 2021-02-26 o godz. 13:54 ~patryqo napisał(a): > a Ty jakie masz dylematy grubasie?
przede wszystkim nie wkładam pieniędzy o które potem mogę płakać w trefne biznesy, i nie lamentuje z powodu tego że ktoś zrealizował solidny zysk uwalając przy tym kurs na dobrej spółce. A dylematy to mam wtedy jak zarobie i nie wiem na co kase wydać
Kupujesz na długi termin czy zajmujesz się spekulacją?
Jak na długi termin to po co się przejmować? NIGDY nie będziesz w stanie złapać górek i dołków, patrz przede wszystkim na cel długoterminowy. Odsunął się o parę miesięcy, to naprawdę taka tragedia?
o to się rozchodzi. Czy jest długi termin? czy to juz tylko spekulacja. chce wierzyc, ze ten projekt dowiozą ale nie podobaja mi się te rzeczy ktore sie dzieja.
leszcz ma 200 sztuk i posrany nie wie co robić... i tacy ludzie jak on wypisują tutaj co chcą a inni się tym sugerują w swoich decyzjach inwestycyjnych... jak nie masz pracy i dochodu i brakuje ci na chleb to wywalaj czym prędzej i nie pakuj swoich ciężko zarobionych grosików na giełde bo szkoda twojego zdrowia... ten cały bankier to porażka aż żal tu zaglądać, ktoś spuścił papieru raptem za 3 bańki na mało płynnym papierze, uwalił kurs o 20% i lament i płacz, przecież to mógł zrobić każdy kto pakował akcje z 2 lata temu po 15 pln... zobaczcie ile wynosi ff i pomyślcie gdyby coś faktycznie poszło nie tak i większość ludzi zaczęła by sypać papierem co by się działo??? YNWESTORY za 5 groszy...
Dlaczego odsunął się o parę miesięcy? Czytaliście to ESPI z czwartku, czy tak idziecie za tłumem? :D Przeczytaliście tą część odnośnie MRSA, a konkretnie te dwa zdania, które ładnie akcentują co się w temacie dzieje? Myślicie, że ktoś Wam pozwoli zarobić na samej dywidendzie z kilkaset procent łapiąc to po 60? Zostawiam Wam do własnej analizy, bo tylko tak się zarabia na giełdzie - a nie słuchając trolli, albo z drugiej strony naganiaczy na wzrosty.