Serio ktoś wywalał pod to? Raczej każdy spodziewał się opóźnienia, zanieczyszczenia próbek zdarzają się. Jeśli jutro zleci to warto chyba nadstawić koszyczek http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/38580916,scope-fluidics-sa-5-2021-aktualizacja-informacji-na-temat-dzialan-w-kierunku-oceny-skutecznosci-klinicznej-systemu-pcr-one
To tylko przypadek ze obroty z ostatnich 2 dni są tak maleńkie. Wszyscy akcjonariusze mieli dostęp p do dzisiejszej informacji i cześć trzymała a cześć postanowiła wyrzucić. No tak - ja już jestem spokojny po komunikacje spółki. Może knf zbadać kto sprzedał
Również podpisze - poniosłem stratę w wyniku wycieku informacji przed espi jak większość akcjonariuszy. Sprawa nadaje sie do kontroli - powinni zawiesić notowania spółki która robi takie numery. Jutro napiszę zgłoszenie do nadzoru
Myślałem że testowali metodą point of care. Tymczasem nie. Trudno do końca zrozumieć ten komunikat.
Spółka straciła ponad 20 procent kapitalizacji. Nie podoba mi się że prawdopodobnie ktoś wiedział wcześniej i wywalał. Panel Covidowy się opóźni w certyfikacji. Ja i tak myślałem że tak będzie i wkalkulowałem to. Ten panel to i tak bonus. Najważniejsze że panel bakteryjny idzie swoją drogą. Jutro rano zapewne zrzuty i możliwość kupienia po Ok 115 - 120 złotych.
dla wiekszosci która liczy na sukces koncowy to info nic nie wnosi (poślizg moim zdaniem powinien byc nieznaczny i chyba wiekszosc brała to ryzyko pod uwage)
dla spekulantów jest wazne bo próbują robic kółka wszystko zależy od was czy dacie kółkowiczowi zarobić i pozwolicie tanio odkupić akcje
Re: Jest info Autor: ~Opiekun_jeziora [94.134.246.*]
Z komunikatu wynika (nie jest to napisane wprost!) ze wyniki uzyskane na ich urzadzeniu i referencyjne nie zgadzaly sie.
Nastepnie jest napisane ze Z DUZYM PRAWDOPODOBIENSTWEM doszlo do kontaminacji probek badanych metoda referencyjna (PCR przez jakis lab).
Ale nie ma pewnosci ze tak bylo. To jest jedynie przypuszczenie, nie dowiedzione. Nie ma rowniez wzmianki o tym ze spolka bedzie robila audyt probek.
To co wiemy z pewnoscia to ze wyniki nie pokrywaly sie z metoda referencyjna i ze spolka zacznie testy POC, bo i tak dla tego urzadzenia to jest metoda referencyjna!
Wiemy rowniez ze byla wielka podaz. Sypano 2 dni ostro walac w bidy jak i uzywajac ukryciakow.
Info moze byc podpucha kamuflujaca znacznie gorsza prawde.
Za pare tygodni moze sie okazac ze potrzebna jest kalibracja i cos tam jeszcze bo wyniki sie nie zgadzaja. W tym czasie bedzie dalsze ładowanie w rynek. Aby tylko upchnac jak najwiecej po jak najwyzwzej cenie.
Ide o zaklad ze za miesiac bedzie taniej niz najnizsza cena z bieżącego tygodnia.
Tutaj informacja jak można zgłosić podejrzane transakcje, ja właśnie się za to zabieram, co do samej informacji nie jest zła, ale te kolesiestwo przekracza wszelkie normy
Ja jutro sobie koszyczek nastawię po 120 zł i zakopuję głęboko. Z rana powinno być jeszcze trochę sypania. Sam panel bakteryjny na MRSA jest wart więcej niż kapitalizacja Scope. Nie licząc panelu Covidowego, który ma niewielkie opóźnienie i Bacteromica.
hehe chyba miałem złe doświadczenia na giełdzie , ale doświadczenie uczy ze tak oczywiste okazjie nie istnieją nie na gpw , i ze nieby jedno urządzenie ma kosztować 20 50 czy 100 ml dolarów ?
co to za cuda na kiju ? by było oczywiste ze bedzie komercjalizacja to dobrze poinnformowani brali by za hippoteki . a coś sprzedająjak na razie
a przecież lepiej poinformowani są ,
heheheheh
no sami pomyście jak to ma kosztować 20 10 razy wiecej po tej komercjalizacji a 2 lata sie buja w boczniaku ? zara bedzie jak w mabionie oj coś nie styło nie da rady , musimy sie zastanowic co dalej emisja i w oze wejdą ?
miałem kumpla wyjądkowy szczór heheh ale
często miawiałze w polsce na kazdą złotówkę przypada 4 co chą jąukraśc hehehehehhe ,
a tu miliardy lezą na ulicy i cośchętnych nie ma ?
Taki spadki pod takie info...? Albo nie ujawniono całej prawdy albo ktoś spanikował. Zagadnieniem pozostaje oczywiście, kto wywala i skąd wiedział o infie. Tu zgadzam się, że to skandal. Jest też taka możliwość, że dokładnego infa nie znał, ale wiedział, że ma być ogłoszone opóźnienie. To by tłumaczyło nerwową reakcje, niewspółmierną do skali problemu. Co też jest skandalem.