Zajrzałam na to forum z sentymentu...a tu ... Nie wierzę własnym oczom ... Rekinek pisze "wydażyło" przez "ż" ???:( Nie wierzę, że to jest PRAWDZIWY REKINEK !!! ON by tak NIGDY W ŻYCIU nie napisał!!! To chyba jakaś podróbka Rekinka i to marna... :(
Tak :) Mortimer obiecywał, że mnie obudzi jak będzie 30, to czekam ;) Ja jestem wierną akcjonariuszką, jak polubię jakąś spółkę, to trudno mi się z nią rozstać :)
Przegoniliście dziewczyny z forum, to teraz tu macie pusto,głucho i smętnie :))) A było tak wesoło kiedyś :))) Mortimer w nocy listy pisywał do Zarządu :) Gdzie te czasy ? :)
Spotkałam ją dzisiaj na innej spółce. Podtrzymywała mnie na duchu jak zawsze.:))) Okazuje się, że nawet na forum Bankiera można znaleźć przyjaciół :) Ciekawe... prawda ? Zapytam przy okazji, czy ma BTC. Ja mam problem z Inno... :( Zawieszone notowania i audyt :( Trochę się tam martwię, ale może wszystko zakończy się dobrze... Nie wiadomo, co kupić, żeby spać spokojnie :)
Tak wiem, że różnie..A BTC nie mam dużo, troszkę sobie zostawiłam, tak z sentymentu... Dziękuję Myszu ??? :) za pogawędkę :) Może jeszcze kiedyś Was odwiedzę :) Dobranoc :)
Hej Olu, sporo się pozmieniało odkąd byłaś ostatnio. Na Disneya jeszcze długo musisz poczekać, nie wiadomo czy jeszcze aktualny i gdzie te reklamy tv, 12 gier w roku, Lord of clans, Taffy, itp- to wszystko także już nieaktualne, prognozy wyników finansowych też.
Zmienił się tez zarząd, rada i akcjonariat.
Teraz udają że robią Zorro i z tej okazji w przygotowaniu już nowa emisja.
Ale czy pokażą coś poza trailerem?
Z ostrożności już zastrzegli, że co miesiąc już nie będą informować co u nich.
A Ca$hycki - ten od macrogames - już oficjalnie w zarządzie, popuszcza swoją makulaturę
Cześć Obserwatorze :) Tak, śledzę komunikaty ze spółki, ale mój wrodzony optymizm podpowiada mi, że jakoś wszystko się poukłada z korzyścią dla akcjonariuszy. Zobaczymy. Dziękuję :)