buhahahaha no cena spada jak nic z 0,7 zł na 0,734 zł haha gratulacje za wyniki z matematyki :) rozumiem, że jesteś kolejnym groszołapem piszącym żeby zrobić kółeczko na 5 % ?:)
opada? na siłę wmawiasz sobie to co chcesz... chodzi góra dół od min 3 h....ja tam widzę zbieranie, nie może cały czas rosnąć po 30%, wskaźniki lepiej na bieżąco chłodzić, a pewnie jak zbiera to chce to robić w jak najlepszej cenie... mnie tylko zastanawia jakie ma plany, że tak zbiera...
ile to przybyło akcji ? nie rozśmieszaj mnie :) patro skupuje setki tysięcy, miliony akcji na sesję, a Ty podpalasz się przyrostem podaży w ilości 30 k akcji haha ale każdy się kieruje tym co jest dla niego ważniejsze heh jakiś leszcz nie wytrzymał i wysypał, ktoś sobie z chęcią to zebrał :)
ty tak serio ? haha ktoś wywołał podaż żeby zebrać przed końcem, widać znalazło się paru leszczy którzy posłusznie posypali haha a teraz widać jak ktoś ładnie zebrał z prawej pakiecik, ale fajnie masz hahaha
widzisz ten malejący popyt i wzrost podaży ?hahah ktoś wywołał podaż i zbiera pięknie, powyązej 0,7 zł zebrał w chwilę 40 tys. akcji :) leszczy sypie DON zbiera hahah
Widzę to kolego. Nie wykluczam i nie neguję tego co piszesz. Może ktoś faktycznie wywołuje podaż. Widać było kupowanie ale też chętnych do sprzedaży nie brakowało.
Ps. Dobrze się z Tobą dyskutuje i wymienia poglądami. Szacun!!
forum jest od dyskusji, tylko dyskusji o czymś :) podaz oczywiście zawsze jest jakaś :) ale widać, a przynajmniej ja to tak widze, że ktoś bardzo ładnie zbiera, stawiam, że wczoraj i dzisiaj dalej patro zbierał... Ciekawe kiedy ujawni co kombinuje, że tak zbiera..
Jakoś nie widzę, żeby K była bardziej pusta niż S, a wykres ciągle w górę :) Zobaczymy jeszcze co będzie na fixie, bo może być jak wczoraj, zbiórka za jednym zamachem i wyczyszczenie arkusza