Powiem wam szczerze że mi się tutaj coś nie podoba. Byłem dzisiaj w Czarnkowie w sprawie służbowej, pod Pytałem się znajomych odnośnie browaru i Wyobraźcie sobie że wśród pracowników browaru chodzą pogłoski że mają się zamknąć.
Dnia 2021-02-25 o godz. 21:52 ~Roger napisał(a): > Czytać i śledzić tematy
napewno .... ja jednak traktuję to miejsce sentymentalnie i nie mam ciśneinia "na portfel". Jestem tu bo to browar kiedyś fajny teraz zamkniety ale wciąż browar. Mam nadzieje ze nie zmienia tabliczki z napisem restryukturyzacja na likwidacja, choc i to jest mozliwe. Instalacja zKonstancina ktora teraz stoi w kamionce wciaz ma swoja wartosc i sokojnie da sie sprzedac (bez zadluzonego budynku).
dobrze chłopie tylko w raporcie z 15 lutego cisza o inwestorze a wyraźnie ruchy były intensywne na akcjach a to co mogę sobie teraz przeczytać to można nazwać "musztarda po obiedzie"
wystarczy źeby jedna osoba wiedziała , np wystarczy ze była przy transakcji ważne ze się zacznie dziać i miejmy nadzieje pódzie ku lepszemu. ten pakiet akcji to napewno nie był tu realizowany:) tylko w innym biurze
A bierzesz pod uwagę powtórkę z browarów i wejście inwesTora i układ ? Bo ja biorę i kilka K spekulacyjnie zainwestuje a jak wyjdzie do zarobię konkretne pieniądze. Zobacz kto siedzi w spółce i czego można się spodziewać.
Sam zarobilem baaaaaaardzo konkrentne pieniadze na bankrutach w zeszlym roku. :-)
Zobacz GOTFI. KNF zabral im licencje i procesuja sie z nim. Na razie wygrywaja w sadach. Skupili tez swoje akcje z rynku. Jesli wygraja z KNF to, az boje sie pomyslec, co bedzie sie tam dzialo. BPC to jest maly pikus przy mozliwosciach GOTFI.
Mam pare akcji i spokojnie czekam na rozwoj wypadkow. No i oczywiscie zbieram spolke na litere A :-)