ja tutaj mam jakies 15 % srodków , trzymam od 50 gr , ale tez opuszczam dziś , mały obrót kurs juz spada , małymi pakietami zbijany jest kurs co nie wrózy nic dobrego . Nikt tu juz nie siedzi
Dnia 2021-02-26 o godz. 12:03 ~Piotr napisał(a): > ja tutaj mam jakies 15 % srodków , trzymam od 50 gr , ale tez opuszczam dziś , mały obrót kurs juz spada , małymi pakietami zbijany jest kurs co nie wrózy nic dobrego . Nikt tu juz nie siedzi
a co jeśli Damianek ubiera? wszak kupował do 55gr a większość jeszcze taniej , 15% kapitału u Patrodziadów ? to dużo , ale każdy ma swoją optykę
tak na banki ubiera hahaha widziałes co piszesz? zobacz ile kupił i pomyśl jakim cudem tyle by wpchał w rynek po dobrej cenie :) akurat wzrost kursu na dużym obrocie i spadek na małym obrocie zawsze świadczył bardzo dobrze, ale widzę ktoś powyżej nowa ekonomię wprowadza :)
Dnia 2021-02-26 o godz. 13:20 ~DON napisał(a): > tak na banki ubiera hahaha widziałes co piszesz? zobacz ile kupił i pomyśl jakim cudem tyle by wpchał w rynek po dobrej cenie :) akurat wzrost kursu na dużym obrocie i spadek na małym obrocie zawsze świadczył bardzo dobrze, ale widzę ktoś powyżej nowa ekonomię wprowadza :)
a ty jesteś pewien , że już zaczął więcej sprzedawać? , oni poczekają sobie aż zaczniecie widzieć okazję :DDDD spędziłem z dziadami ze 4 lata przeżyłem splity i resplity i inne dziwactwa typu straty na opcjach na rzecz DAMF :DDDD
nikt ci jednak nie zabroni kupować! i się nie przejmować :DDDD wszak Patrodziady to filantropii znani od lat :DDDD
ja dzis wywaliłem wszystko po 67 gr , ząłuje ze nie sprzedałem wczesniej za 70+ , ale dobrze , bo kurs spada , pewnie spadnie jeszcze troche , w tygodniu moze tu wróce jak bedzie z 10 gr taniej
Dnia 2021-02-26 o godz. 15:53 ~DON napisał(a): > sprzedałes i dalej cały dzień warujesz na forum ? hahaa nieźle masz w domu :) to ty zacznij lepiej myśleć > > wzrost 4 mln obrotu > wzrost 3 mln obrotu > spadek 920 tys obrotu > wzrost 3 mkn obortu > wzrost 2 mln obrotu > spadek 9xx tys, obrotu ? ( dzisiaj ) > > powiedzcie więc w którym momencie widzicie ubieranie buhahahahaha > ładnie naganiacie, ale trochę więcej myślenia, bo to są totalne podstawy giełdy : > > ROŚNIE NA DUŻYM OBROCIE, SPADA NA MAŁYM OBROCIE > > to jest bardzo dobra sytuacja, zbierają i korekty na małym obrocie...
nadal niech sie pocieszają , lepiej sprzedać drozej , teraz patrzeć jak ładnie spada i znowu odkupić znacznie taniej i sprzedać im na górce :) , a oni dalej liczą ze tu będzie kosmos xD
Dnia 2021-02-26 o godz. 16:14 ~Piotr napisał(a): > nadal niech sie pocieszają , lepiej sprzedać drozej , teraz patrzeć jak ładnie spada i znowu odkupić znacznie taniej i sprzedać im na górce :) , a oni dalej liczą ze tu będzie kosmos xD