Idzie elegancko do góry zgodnie z oczekiwaniami. Tylko czy ktoś wie, dlaczego obrót jest tak ściśle kontrolowany i otwierany tylko o 11:00 i 15:00 każdego dnia?
wiem, powinienem być grzeczny i nie uruchamiać się, ale do cholery co Ty robisz na giełdzie nie mając zielonego pojęcie o co tu chodzi. Naprawdę sprzedaj akcje, pieniądze wpłać na konto, albo zainwestuj w siebie tzn edukację i za kilka lat wróć do inwestowania. A tak na marginesie dlaczego kupiłeś akcje tej Spółki nie wiedząc o niej NIC
Wiem o spółce to i owo, zwłaszcza o jej trudnej przeszłości, ale o obiecującej przyszłości również, dlatego mam niemałe oczekiwania i dużą pewność, że większość tych oczekiwań się spełni. A że nie mam w małym palcu wszystkich mechanizmów giełdy? Uczę się, całe życie się uczę. O giełdzie też się uczę. I co wiem na pewno to tyle, że nie warto być burakiem i nie zabierać głosu niepytanym.
chłopcze malowany, przecież pytałeś. Dlatego zabrałem głos. Pomimo wielu epitetów cisnących mi się na język, odpuściłem, dając ci dobrą radę. Piszesz, że coś tam wiesz - pewnie tak - ale twoje pytanie o godziny transakcji jest tak ................... (nie będę używał epitetów). Dziękuję za buraka
Musisz mieć albo bardzo frustrujące życie, albo problemy z ciśnieniem... albo jedno i drugie. Pytałem, owszem, jednak zdaje się, że na temat pytania masz niewiele do powiedzenia. Więc nie marnuj swojego i mojego czasu.
Wygadany jesteś. To powiedz mi jeszcze taką rzecz - aktualnie górne widły są na 0,326. Próbowałem sprzedać po 0,32, 0,31, 0,305 i za każdym razem broker odrzucał. Dopiero za 0,3 udało się wystawić zlecenie. Zechcesz wyjaśnić mądraliński?