• MYŚLĘ,ŻE TRZEBA Z LEKKA SKUBAĆ I DO WORA. Autor: ~MIŚŚŚŚ [217.97.98.*]
    Pozdrawiam.
  • Re: MYŚLĘ,ŻE TRZEBA Z LEKKA SKUBAĆ I DO WORA. Autor: ~obywatel-M [37.47.6.*]
    Być może dobrze myślisz, tylko na jakiej podstawie tak przewidujesz i na jaki poziom cenowy stawiasz ?
    Z analizy wykresów można wywnioskować, że dalszy wzrost kursu jest najbardziej prawdopodobny, natomiast niewielki wolumen w obrocie nieco dyskredytuje wiarygodność tych wzrostów, chociaż z drugiej strony obecna cena nie jest dobrą zachętą do wyprzedaży.
    Moim zdaniem, wkrótce powinny pojawić się informacje potwierdzające zasadność tych wzrostów i dopiero wtedy w tym czasie kurs wystrzeli w górę na dużo większym wolumenie.
  • Re: MYŚLĘ,ŻE TRZEBA Z LEKKA SKUBAĆ I DO WORA. Autor: ~nowynamastersie [46.174.213.*]
    prezes się dziś czy wczoraj wypowiadał ze będzie coraz lepiej
  • Re: MYŚLĘ,ŻE TRZEBA Z LEKKA SKUBAĆ I DO WORA. Autor: ~nowynamastersie [46.174.213.*]
    Wikana wprowadziła do oferty 108 lokali w ramach Klonowego Osiedla w Świdniku

linkWikana rozpoczęła sprzedaż 108 lokali w ramach I etapu inwestycji Klonowe Osiedle, realizowanej w Świdniku, podała spółka. Klonowe Osiedle to pierwszy z potencjalnie ośmiu projektów mieszkaniowych, jakie Grupa Wikana może wprowadzić do sprzedaży w całym 2021 r.
    W ramach I etapu Klonowego Osiedla, realizowanego na działce przy ul. Cisowej w Świdniku, powstaje sześciopiętrowy budynek z 108 lokalami o powierzchni od 26 do 89 m2. Harmonogram inwestycji zakłada ukończenie I etapu Klonowego Osiedla w 2022 r. W ramach całego przedsięwzięcia do końca 2024 r. powstać mają 4 budynki z ponad 400 lokalami i 17 tys. m2 powierzchni użytkowej, podano.
    “Mamy potencjał, by do końca roku uruchomić sprzedaż około 700 lokali, wobec 225 lokali, z jakimi wkroczyliśmy w nowy rok. Zamierzamy być aktywni zarówno na rynkach największych aglomeracji południowo-wschodniej Polski, z Lublinem na czele, jak i wyjść naprzeciw popytowi na mieszkania w mniejszych miastach regionu, takich jak Zamość czy Tarnobrzeg” – powiedział prezes Wikany Piotr Kwaśniewski, cytowany w komunikacie.
  • Re: MYŚLĘ,ŻE TRZEBA Z LEKKA SKUBAĆ I DO WORA. Autor: ~obywatel-M [37.47.6.*]
    - Mamy potencjał, by do końca roku uruchomić sprzedaż około 700 lokali, wobec 225 lokali, z jakimi wkroczyliśmy w nowy rok. Zamierzamy być aktywni zarówno na rynkach największych aglomeracji południowo-wschodniej Polski, z Lublinem na czele, jak i wyjść naprzeciw popytowi na mieszkania w mniejszych miastach regionu, takich jak Zamość czy Tarnobrzeg” – powiedział prezes Wikany Piotr Kwaśniewski.
    To jest pozytywna informacja na przyszłość, co może przełożyć się na dalsze wzrosty cen akcji naszej spółki, gdyż giełda nieco wyprzedza rzeczywistość. Mimo wszystko rynek czeka na konkrety aby ruszyć mocno do przodu. Zobaczymy , kiedy pojawi się ta kluczowa informacja, która zachęci większych graczy do działania. Tak, czy inaczej, póki co, idziemy powoli do góry.
[x]
WIKANA -0,64% 7,80 2025-10-14 11:40:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.