Papiera za bezcen, lepiej żeby leżał niż oddać za darmo.
Czekają tylko aż ktoś się wyłamie, doszli do wniosku że celowe zaniżanie kursu w celu odkupienia po prostu się nie opłaca.
wyniki 10/03 skonsolidowany za 2020. Nic do tego czasu raczej nie powiedzą raport na pewno będzie dobry a Q4 19 w porównaniu do 20 bardzo dobre. Pytanie czy to pozytywnie wpłynie na kurs:) Dzisiaj można by dobierać ja się ustawiam na 3,19 :)
Mam pytanie, bo wcześniej tą barierą bezpieczeństwa ze względu na zastaw było 3.30. Czy coś się zmieniło w ostatnich dniach, że rozgrywamy okolice 3.20 - tak można? :)
Po mojemu , oni te 3,3zł rozpatrują co jakiś czas bo tak to lepiej gdyby trzymało się wyżej a nie niżej , za chwilę bak się wkurzy i zażąda zastawu albo coś , a poza tym szkoda gadać , co mnie podkusilo .
obym sie mylil....po raporcie kurs bez zmian...czerwiec nowa linia otwarcie MOL , Moze wtedy up..z wiosna zycze tylko takiego koloru green dla inwestorow , ps, siedze tu od paru miesiecy , du...pa boli ,chemicznie w gardło lac od tego ukladu z DM, zrobiono Nas w balona ze c/z c/w ze walor za drogi/chociaz kazdy wie ze ff swoje robi , zasypia kazda wycene ktora sie nie spodoba.Czekam i zabiore zabawki z tego podwórka,,...