Binary wróci do stałego dla siebie stanu hibernacji. Teraz dwa miechy patrzenia jak nikt nie kupuje i nikt nie sprzedaj. Niestety bez inwestora ESPI prezesa nie ma żadnego większego wpływu na taką spółkę jak Binary.
Bolo... ilu ja już takich rozczarowanych jak ty widziałem. Taaa wolą wolno rosnące spółki i śmieją się z tych, którzy potrafili podłączyć się pod Patrowicza. Naiwniacy zarabiają po kilkaset proces w tydzień.... prawda?!
Wieszczysz, że akcje Binary to kicha, wiadomo..... To może ja jako, że jestem od dziecka naiwny i dopiero się tu rozkręcam kupie od Ciebie Taktaku te Biniarowskie Cebuliony i uwolnisz się do ważniejszych zajęć na poczcie. Ogarniesz okienko ze spokojem ducha i bez nerw. Ile masz tych drewnianych akcji 300? 600? Kupię po bierzacym kursie wszystkie i jesteś zarobiony. Przecież one są nic nie warte, zrobisz biznes życia.To co deal?
Pomijając nidasie, że nie rozumiesz najwyraźniej moich wpisów. Coż inwestorowi giełdowemu wystarczy czytanie wykresu. To najwyraźniej też nie kapujesz zasad kupowania. W kornecie sprzedaży zatrzęsienie akcji, czemu nie wziąłeś wczoraj? Jest po niskim kursie po wysokim, do wyboru do koloru, a ty ledwie z 8 tys. Wiesze taką kwotę to podbijam codziennie na paskach rencistów D:D:
Dopiero się uczę i nie mogę pojąć po co na takim forum siedzą ludzie, którzy nic innego nie robią tylko namawiają do wyzbywania się akcji i nie kupowania nowych. Moze nie wiem, gdzie tanio kupić akcje ale intuicja mi podpowiada, że robicie zamęt celowo. Przecież nie martwisz ani ty Owca ani kilku innych proroków, że przewalę trochę grosza. Macie to w głębokim poważaniu więc jaki jest powód tej akcji? Co tak naprawdę chcecie osiągnąć? Nie podoba ci się Binary, idziesz na inne forum i tam chwalisz rozwój spółki i prezesa. Siedzicie tu i trollujecie po co? Ja liczę, że zrobię tu jakiś interes. Nie to pójdę gdzie indziej a wy. Co was boli?
LeoNidasz? A Ty ile masz lat? Mężczyźni podobno wolniej dojrzewają, no ale Ty to chyba już jakiś wolniejszy jesteś. A może Ty z tych zz ,yy? Pod ciepłą kołderką chowany,bezstresowo,bezeobowiazkowo. I ty dopiero życiowo to podstawówkę kończysz, trylogii się naczytał, farmazony opowiadasz takie i się wydaje Ci się,że pieniądze to na drzewie rosną :)))))
A ty Owieczko jesteś kobietą czy chciałbyś nią być? Próbujesz odwrócić uwagę od podstawowego pytania. Co tu robisz oprócz szkodzenia Bindrom. Dlaczego to robisz ? I co jest powodem tego co robisz. Nie ma odpowiedzi ale zaprawdę powiadam Ci będę pytał za każdym razem kiedy napiszesz kolejny farmazon. Masz we mnie wiernego kibica .... będę Ci sekundował . A cha to, że mieszkam na wsi i nie jestem emerytem nie przekreśla moich szans na dobry zarobek na Binary :-).... no to czółko.....
Spółdzielnia powiadasz. Nie wiem jak to działa bo u nas nie ma spółdzielni. Kiedyś była mleczarska ale zamknęli. Spółdzielnia była spoko. Teraz w żabce mleko jest UHT to nie kupuję. Lepiej jak była spółdzielnia.... Nie kumam po co ten prezes kupuje te akcje skoro wie, że są nic nie warte. A jeżeli on coś kombinuje? Czy kiedyś już kupował a po tem nagle sprzedał? Chyba nie bo przeglądam internety i nic nie mogę znaleźć. Zresztą od razu by go jakiś muflon albo inny tiktak dojechali.... Są fejkowe informacje tu na forum że zarząd coś sprzedaje ale to bzdury. Przecież jak coś sprzeda to widać po ilości akcji a cały czas ma tych więcej. W jednym raporcie pisze, że nigdy nie sprzedał żadnej akcji..... hmmm, przynajmniej tak żeby to było gdzieś widać. Powiedział w wywiadzie, że chce mieć pakiet ponad 50%. Po co 50 % niczego? Może jednak coś planuje... Nie znam się ale jak na razie jestem sporo do przodu. Ja mu kibicuję bo liczę, że tu zarobię.
Ooooo, wielkie Ci dzięki Bolo. W końcu ktoś przemówił ludzkim głosem. Z tego wynika, że jest jakiś plan i sens w tym co obserwuję. Dużo nie ryzykuję bo kupuję ostrożnie ale kasy zawsze szkoda. Chyba że płaci się za naukę. To trzeba obserwować co będzie się działo. Mam nadzieję że kupię coś w porę. Dzięki jeszcze raz za światło na temat.
Ja powiem: chcę kupić binary. Jak będzie po 2,50 to wywalę co mam i powiem że się rozmyślałam bo za drogo. Jak będzie po 0,25 to powiem że się rozmyślałam bo nie warto, kontrakty nie wyszly. W końcu spółdzielnia decyduje. I co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
Po co Cię łapać? Trochę skomplikowane co piszesz, widać nie wiesz co robić i dlatego doradzasz innym. Liczysz na to że te Binary się wywróci i dlatego tu jesteś. Może się nie znam na graniu w giełdowe gry ale widzę co robisz. Na szczęście są tu też tacy co chcą normalnie kasę zarobić. Ja ufam w to że jest jakiś wystarczająco wysoki kurs tych akcji przy ,którym Ci się znudzi. Nie...... wiem zmienisz swój nick na Muflon i dalej będziesz gadać to samo .... ma sens, co nie?
Dnia 2021-03-04 o godz. 07:40 ~bolo napisał(a): > I jest jeszcze trzecia opcja. > Po wszystkim będzie pieczony baran(czytać sheep) i piwo. > Ale to przy dwóch cyfrach.
Widać, że papier systematycznie kupowany przez Prezesa.....kwestia czasu jak ruszy .... przebije 2 PLN to może i być i 10 PLN....bo powyżej 2 PLN akcji nie ma..
Wszystko robisz dobrze. Tylko za wgląd do pełnego karnetu musisz dopłacić w biurze maklerskim. Ale można sprawdzać np. na NC Interia. Dane z opóźnieniem ale są.
Wszelki Duch, Pana Boga chwali...... jeden sprawiedliwy. Dzięks, lecę z rana do BM. Jadę do Zakładów Azotowych w Kendzierzyniu-Koźlu. Blisko tam już do tego Mikołowa, gdzie te drony robią. Może tam zaglądnę. Jak spotkam prezesa to mu powiem, że jestem inwestorem w jego firmie :-) znaczy Binary. Może powie co to jest ten Neuron bo w internetach nic o tym nie stoi.
No szkoda jeszcze że adresu nie podałeś Może bym do ciebie" zaglądnęła" by Ci pupę złoić za to " coś z tobą nie tak". Kopytkiem bym strzeliła z przyjemnością, choć normalni to mam inne potrzeby...
O co ci znowu chodzi? Adres jest w internecie. Piszesz, że cię zaburzenia dopadły no to mówię, że też to widzę. Mam udawać, że nie widzę? A wpadnąć do mnie zawsze możesz. Teraz jest pandemia to duże ryzyko i preferuję ostatnio rozmowy w internecie. Tu każdy jest ninja ale jak by co to ja się się nie ukrywam.
Ty jak Boga leBsze byki niż ja robisz. A myślałam że to nie możliwe. " Zaglądnęła" i " wpadnąć" to może jakaś gwara jest? Ty jakiś Kaszub?, bo nie Ślązak... Polecę Twoje posty jakiemuś znawcy,Może Cię zdiagnozuje.
Tam zaraz Kaszeb, teraz się nie trzeba wstydzić pochodzenia. Ale powiem ci bo cię lubię. Wiem już o co chodzi z tym Neuronem Linkiem!!!! I widziałem drony wielkości samochodu. W Krakowie tego nie zobaczysz :-))) Powiedział bym ci więcej ale nie lubię cie aż tak :-D
No to jedź, jedź. Prezes tam robi takie bardzo dziwne turbiny wiatrowe,...... widziałem. Są tam też takie duże skrzynie elektryczne i coś do nich podłączają. Może to te reduktory. Do tego drony, takich dużych jeszcze nie widziałem i.... tego kompletnie nie kumam stoją tam dziwne urządzenia cylindryczne jakby...... satelity.??? Jest też kilka, to chyba modele ale ...... rakiety, wielkie. Na korytarzu jest telewizor albo duży monitor i na okrągło lecą na nim filmy o dronach. Ale Krówko najlepsze na koniec. Idzie tam film z testów rakiet i jakiś silników rakietowych. Nie pytałem o to ale to jest dość dziwne bo na stronie tego Spartakusa nic nie ma o rakietach. Ale one tam są i pracują przy nich ludzie. Chyba 10 osób. Coś jest w tym niepokojącego. Zrobiłem trochę zdjęć chyłkiem, mam w telefonie. Zapytaj prezesa o te satelity, on normalnie z ludźmi rozmawia może coś ujawni....