To jest super mam nadziej ze nie pojawi sie matłoki jak ostanio jarajace sie jaki to skok w rankigu bankiera (dramat) tutaj bedzie top 5 ale spokojnie dajcie zebrac gubemu
Dnia 2021-02-24 o godz. 22:20 ~AdamSmith napisał(a): > To jest super mam nadziej ze nie pojawi sie matłoki jak ostanio jarajace sie jaki to skok w rankigu bankiera (dramat) tutaj bedzie top 5 ale spokojnie dajcie zebrac gubemu
Nareszcie konkretne info ze spółki, na które czekali akcjonariusze. Jest mowa o konkretnym pomyśle na kontynuowanie działalności w przyszłości. A jak wiadomo giełda to przede wszystkim kupowanie przyszłości. Zobaczymy teraz jak te informacje przyjmie rynek - powinno rosnąć od poniedziałku, choć nie podejmuję się spekulować co do zasięgu tego wzrostu.
Dnia 2021-03-01 o godz. 07:04 ~normalny napisał(a): > to pytanie, co im jeszcze zostało ? a .... pewnie wynajmą kilka budek ruchu od ,,nikosia'' i tam bedą kontynuować
Raport bieżący nr 4 /2019 "Pomiędzy Emitentem oraz nabywcą tj. ADRIANA Spółka Akcyjna z siedzibą w Kosowiźnie, została również zawarta umowa najmu, która gwarantuje Emitentowi możliwość kontynuowania działalności w dotychczasowej siedzibie oraz prowadzenie produkcji przy ul. Słowiańskiej 4, z wykorzystaniem potencjału produkcyjnego dostosowanego do aktualnych potrzeb Emitenta. Emitent nadal będzie prowadzić dotychczasową działalność przy ul. Słowiańskiej 4 w Grodzisku Wielkopolskim, gdzie realizowane są kontrakty obejmujące produkcję poszyć dedykowanej na rynek motoryzacyjny. Oprócz umowy najmu, strony również podpisały umowy współpracy, które dotyczą wymiany wzajemnych usług związanych z realizacją procesów produkcyjnych, albowiem intencją Stron jest również utrzymanie stałych relacji gospodarczych.”
Ci co mówią,nie wiedzą,ci co wiedzą,siedzą cicho.Może dlatego tyle kłapiemy na forum....ahahah
Zwracam honor prezesowi,jednak coś robi,nie jest prawdą, że dąży do upadku firmy,jak niektórzy głupoty pisali.
Wiem,że nic nie wiem )))
Teraz będą gonili,a jak wiemy,zawsze z nadmiernych emocji i oczekiwań tworzą się balony popytowe,i nie można pograć bo luki zawiasy i wysokie otwarcia.
Jedno jest pewne,nigdy nie jest za późno na zrobienie porządku w swoim ogródku.I to jest piękne:D
Widzieliście te wypolerowane lale?!
Z głośników płyną pieśni patriotyczne,micha ryżu i pewnie jakieś zìoło,czy nawet bez dopalaczy,i do boju!
Zrobimy to na cacy.
:D