Jak już Cedzik jest załamany to faktycznie THC nas złamał!!! Ale jak spadnie głebiej to wezme grobo i wybiore sie na Walne jak Cerrad mnie nie złamał to tym bardziej zyd
Kazdy ma swoją strategie w inwestowaniu dlugo siedze na tej zgniłej GPW większośc nastawiona jest na szybki zysk ale to się kończy wiadomo jak, jestem długodystansowcem jak społeczka dzieli sie zyskiem to jest bonus dla mnie ale warto bywać na WZA to piorytet mojego inwestowania tylko raz opuściłęm WZA i Hawe mnie skaleczyło boleśnie ale Nowagala mi zrekompensowała przezyłem Hossy i Bessy spekulacje na królu Elektrimie czy Universalu stanie w kolejce po akcje Śląskiego ale to już historia więc ogony w góre może spotkamy sie na Walnym Cedzik chętnie bym cie poznał!
Warto ponowić wątek bo tu absolutny brak zainteresowania, stopień marazmu nie do opisania. Kurs o krok od wybicia, brak chętnych do kupna na tym poziomie a wystarczy obrót 0,5 mln żeby zahaczyć o trójkę z przodu. Totalna słabizna, nawet animator wymięka. Co jest na rzeczy? Czego boją się inwestorzy?
Jest klika punktów zaczepienia: Przyszła dywidenda Sprzedaż Wirbetu Nowy typ rur Prace z NCBiR Na Orlenie też był boczniak i spadki ale teraz zwyżkuje. Dla mnie najważniejsze są podstawy fundamentalne.
Na giełdzie oprócz inwestorów długoterminowych są spekulanci, a Ci chcą zysku lub straty (szorty) natychmiast. Chcieliby kupić i sprzedać tego samego dnia i na tym zarobić