mam to 10 lat smiec nie spółka, nie dajcie sie ubrać bo i tak tu nic nie zarobicie, Ja jednak trzymam do emerytury moze cos uda sie zarobić, moja średnia 7,56 zł
Kazdy najmniejszy wzrost popytu powoduje nadjeżdżanie wywrotek z akcjami od RB i zasypywanie bez opamiętania. To potrwa może nawet do końca roku, bo dzisiaj gdyby nie komunikat to obrót byłby około 5tys. A mają tego jeszcze z 600tys.
Rock ma jeszcze 1 mln akcji ale sprzeda i wtedy odpali jakoś te 17% sprzedał szczęśliwie i kurs szedł w górę, wyniki jak wyniki nie ma rewelacji raczej tyle wszyscy oczekiwali ale wiele spółek nie ma takich wyników i ma wyceny 10 razy większe tak że cierpliwie czekamy i dobieramy jak ktoś ma za co
Dnia 2021-02-24 o godz. 16:02 ~bbb napisał(a): > w lipcu szczyt był na 9 czemu nie sprzedawałeś, poza tym plujesz na spółkę z której chciałbyś zejść z haka ? dziwne
akurat nie obserwowałem spółki gdy było 9zł o byłem za granicą ale czy te1,40 zł na akcje za 10 lat trzymania tych akcji to uważasz że to by cie zadawalało, bo mnie nie ale ze stratą na razie sprzedawał nie bedę, nie dziwie się wiec funduszowi że to wyprzedaje
słuszna racja, tutaj zarabia tylko zarzad i rada nadzorcza a leszczyna to kisi kapitał i liczy na cuda które na tej spółce sie zdarzaja co 5 - 10 lat, tzn co kilka lat jest podbitka ok 1 zł ot to taki gniot nad gnioty.