pytam bo napisałem u nich post :) ale jeśli ktoś z Was ma akcje anwear to prośba o wyjaśnienie co widzi tam lepszego aby mieć papier kilka razy droższy :)
ja mam sfd i answear, nie widze tam nic lepszego, nie porownuje cen tych dwoch walorow, nie ma to dla mnie znaczenia, zyski,kapitalizacja,przychody, raporty to nie matematyczne a2+b2=c2. wazne ze obie spółki fundamentalnie sie rozwijają i przez najblizszy czas nie widac zadnych oznak przestoju czy negatywnego wplywu dlatego jak narazie warto obie trzymać.
To jest bardzo proste. Nie ma co porównywać wycen spółek bo tak jak napisał przedmówca to nie jest matematyka. Są spółki bardzie popularne i mniej. Te tańsze mogą być tańsze 1 rok dwa czy nawet 10 lat/ Przykładów na GPW pełno. Dlatego można zarobić. gdyby każda spółka była wyceniana po fair value nikt nigdy by nie zarobił i nie stracił...
Skoro przychodzisz na forum jakiejś spółki z wątpliwościami tzn że chyba nie jesteś do końca zadowolony ze swojej inwestycji.
To nie znaczy że mniej popilarne nie będą bardziej popularnymi.
Matematyka to podstawa a Answer jest przewartosciowany bynajmniej dla mnie.
Pozdrawiam.
Ja jestem nowy to znaczy że dołącze do akcjonariatu. Czytałem o Answear bo chcę kupić kilka akcji i INWWW naganiał na SFD to poczytałem o spółce i też chętnie kupię kilka akcji. Nie znałem spółki ale wygląda bardzo ciekawie i mi się spodobała.
To nie oznacz tez kiedykolwiek będą popularne. To nie akcjonariusze Answear przychodzą na forum SFD naganiać tylko odwrotnie skoro tak tanio to powinniście brać lewary i akumulować w ciszy bo pieniądz lubi ciszę :)
Nikt nikogo nie nagania :) obserwuje wszystkie spółki z e-commerce ale nie we wszystkie inwestuję... Rozmawiamy, każdy podejmuje własne decyzje ale warto wiedzieć jak najwięcej to tylko wspomaga właściwy wybór, oby tylko jutro nie było dalszego spadku w USA bo słabo zaczyna to wyglądać
Ja np. nigdy na forum Answer nie byłem ani nie widze sensu by tam spojżeć a tutaj jestem więc???
Na pewno nie kupiłbym akcji Answer przy takich wskaznikach.