jak leci w dół to krzyczycie, że śmieć nic nie warty.. jak jedzie pociąg w górę to euforia, każdy w skowronkach i zachwala..
ludzie opanujcie swoją psychikę bo robicie z tego forum ściek, zachowujecie się jak dzieci co pierwszy dzień na giełdzie są.. nie masz konkretów to się nie wypowiadaj jeden z drugim i czekaj lub uśredniaj
Dnia 2021-02-24 o godz. 12:45 ~honest napisał(a): > haha > z takim podejściem całe życie będziesz stratny > > ale spoko ja dzięki takim jak Ty sporo zarobię, dzięki :)
Ubrałeś się na podbitce pod lipny raport? NIe ma wzrostrów do miesiecy tylko spadki z podrygami. A ostatni dwukrotne jednoseryjne ubieranie przez ludzików z grupy fb .A pisąłem ja i kilku że to ubranka i wróci do bazy ale tacy jak ty zgrywali ekspertów to wiszą na hakach a kurs z wrócił .
Dnia 2021-02-24 o godz. 09:37 ~Zwala napisał(a): > A pisali wam ze ubranka. > > > > Dzień przed raportem z 0,38 na 0,54 w sesjepotem sypanie i powrot na 0,38. > > > > Wczoraj info podbitka z 0,38 nz 0,55 i sypanie kurs 0,38. > > > > To jest jakas komedia tak perfidnie ubierac leszczy