• Mówiłem zmiana kodu na 2..... :) Autor: ~prezes [5.173.193.*]
    JW
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.192.177.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Mówiłem zmiana kodu na 2..... :) Autor: ~prezes [5.173.193.*]
    taaaaaaaaa jasne.......

to papier dla dawców kapitału
  • Re: Mówiłem zmiana kodu na 2..... :) Autor: cmpunk [37.47.33.*]
    Dnia 2021-02-24 o godz. 10:01 ~we napisał(a):
    > ale sie boisz zeby przypadkiem kurs nie odjechał po tym jak sprzedałeś. Ale zeby to robic w tak żałosny sposob? Moze i nikt ze znajomych tego nie widzi, ale jakbys mial troche godności czlowieka to bys zamnął dziób. Jak widac jesteś moralnym zerem

Takiego skamlacza jeszcze tu nie mieliśmy. Kolejne granice upokorzenia się są łamane :-).
    Prezes,ale w sumie to możesz mieć rację,zmiana kodu na 2..... by mnie satysfakcjonowała,bo byłaby to spółka z najdroższymi akcjami na parkiecie :-D.
  • Re: Mówiłem zmiana kodu na 2..... :) Autor: ~vice-prezes [37.47.4.*]
    Dnia 2021-02-24 o godz. 10:08 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-02-24 o godz. 10:01 ~we napisał(a):
    > > ale sie boisz zeby przypadkiem kurs nie odjechał po tym jak sprzedałeś. Ale zeby to robic w tak żałosny sposob? Moze i nikt ze znajomych tego nie widzi, ale jakbys mial troche godności czlowieka to bys zamnął dziób. Jak widac jesteś moralnym zerem
    >
    > Takiego skamlacza jeszcze tu nie mieliśmy. Kolejne granice upokorzenia się są łamane :-).

O dawcach kapitału na SNW , to już tutaj kilku pisało i mięli rację
    Wyzywanie od zera to też żadna nowość , przeważnie wyzywają ci którym brak już argumentów , a na snw trudno o rzeczowe argumenty , wielu powiela tu teksty o np. 'fantastycznych' wynikach finansowych, czy 'wspaniałych' wskaźnikach , inni piszą tu jakieś bajki o Covid-19 i jego mutacjach , ale jak witac te i inne zaklęcia nie pomagają .

I wcale bym się nie zdziwił jak 2 z przodu sie tu niebawem pojawi
    Dnia 2021-02-24 o godz. 10:21 ~vice-prezes napisał(a):
    > Dnia 2021-02-24 o godz. 10:08 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2021-02-24 o godz. 10:01 ~we napisał(a):
    > > > ale sie boisz zeby przypadkiem kurs nie odjechał po tym jak sprzedałeś. Ale zeby to robic w tak żałosny sposob? Moze i nikt ze znajomych tego nie widzi, ale jakbys mial troche godności czlowieka to bys zamnął dziób. Jak widac jesteś moralnym zerem
    > >
    > > Takiego skamlacza jeszcze tu nie mieliśmy. Kolejne granice upokorzenia się są łamane :-).
    >
    > O dawcach kapitału na SNW , to już tutaj kilku pisało i mięli rację
    > Wyzywanie od zera to też żadna nowość , przeważnie wyzywają ci którym brak już argumentów , a na snw trudno o rzeczowe argumenty , wielu powiela tu teksty o np. 'fantastycznych' wynikach finansowych, czy 'wspaniałych' wskaźnikach , inni piszą tu jakieś bajki o Covid-19 i jego mutacjach , ale jak witac te i inne zaklęcia nie pomagają .
    >
    > I wcale bym się nie zdziwił jak 2 z przodu sie tu niebawem pojawi

I kolejny nick do kolekcji,już 36 chyba :-).
  • Re: Mówiłem zmiana kodu na 2..... :) Autor: ~J-23 [37.47.26.*]
    Dnia 2021-02-24 o godz. 10:30 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-02-24 o godz. 10:21 ~vice-prezes napisał(a):
    > > Dnia 2021-02-24 o godz. 10:08 cmpunk napisał(a):
    > > > Dnia 2021-02-24 o godz. 10:01 ~we napisał(a):
    > > > > ale sie boisz zeby przypadkiem kurs nie odjechał po tym jak sprzedałeś. Ale zeby to robic w tak żałosny sposob? Moze i nikt ze znajomych tego nie widzi, ale jakbys mial troche godności czlowieka to bys zamnął dziób. Jak widac jesteś moralnym zerem
    > > >
    > > > Takiego skamlacza jeszcze tu nie mieliśmy. Kolejne granice upokorzenia się są łamane :-).
    > >
    > > O dawcach kapitału na SNW , to już tutaj kilku pisało i mięli rację
    > > Wyzywanie od zera to też żadna nowość , przeważnie wyzywają ci którym brak już argumentów , a na snw trudno o rzeczowe argumenty , wielu powiela tu teksty o np. 'fantastycznych' wynikach finansowych, czy 'wspaniałych' wskaźnikach , inni piszą tu jakieś bajki o Covid-19 i jego mutacjach , ale jak witac te i inne zaklęcia nie pomagają .
    > >
    > > I wcale bym się nie zdziwił jak 2 z przodu sie tu niebawem pojawi
    >
    > I kolejny nick do kolekcji,już 36 chyba :-).

Cm ty lepiej dorzuć parę tysi akcji snw do ,.... swojej kolekcji bo zaraz 20 a nawet 200 zł jak tu twardo piszą naganiacze ,.... tylko kto w to wam uwierzy ,...???

kolekcjonujesz już akcje sanka od 13 lat (jak sam piszesz, tylko mało kto w to wierzy) i co z tego masz WIELKIE G.....
    a inni kupują akcje na dołku i sprzedają z zyskiem + 15 - 20%, jak akcje innych spółek

szukaj dalej podobieństw i nickach i id , bo na snw nie ma już o czym pisać
    kurs stabilnie w dół , może nawet do 2 z przodu ??
    Dnia 2021-02-24 o godz. 10:47 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-02-24 o godz. 10:30 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2021-02-24 o godz. 10:21 ~vice-prezes napisał(a):
    > > > Dnia 2021-02-24 o godz. 10:08 cmpunk napisał(a):
    > > > > Dnia 2021-02-24 o godz. 10:01 ~we napisał(a):
    > > > > > ale sie boisz zeby przypadkiem kurs nie odjechał po tym jak sprzedałeś. Ale zeby to robic w tak żałosny sposob? Moze i nikt ze znajomych tego nie widzi, ale jakbys mial troche godności czlowieka to bys zamnął dziób. Jak widac jesteś moralnym zerem
    > > > >
    > > > > Takiego skamlacza jeszcze tu nie mieliśmy. Kolejne granice upokorzenia się są łamane :-).
    > > >
    > > > O dawcach kapitału na SNW , to już tutaj kilku pisało i mięli rację
    > > > Wyzywanie od zera to też żadna nowość , przeważnie wyzywają ci którym brak już argumentów , a na snw trudno o rzeczowe argumenty , wielu powiela tu teksty o np. 'fantastycznych' wynikach finansowych, czy 'wspaniałych' wskaźnikach , inni piszą tu jakieś bajki o Covid-19 i jego mutacjach , ale jak witac te i inne zaklęcia nie pomagają .
    > > >
    > > > I wcale bym się nie zdziwił jak 2 z przodu sie tu niebawem pojawi
    > >
    > > I kolejny nick do kolekcji,już 36 chyba :-).
    >
    > Cm ty lepiej dorzuć parę tysi akcji snw do ,.... swojej kolekcji bo zaraz 20 a nawet 200 zł jak tu twardo piszą naganiacze ,.... tylko kto w to wam uwierzy ,...???
    >
    > kolekcjonujesz już akcje sanka od 13 lat (jak sam piszesz, tylko mało kto w to wierzy) i co z tego masz WIELKIE G.....
    > a inni kupują akcje na dołku i sprzedają z zyskiem + 15 - 20%, jak akcje innych spółek
    >
    > szukaj dalej podobieństw i nickach i id , bo na snw nie ma już o czym pisać
    > kurs stabilnie w dół , może nawet do 2 z przodu ??

Scett,mało mnie obchodzi,czy wierzysz albo nie. Chcesz kółkować,to sobie to rób,może zarobisz na kolację przy świecach w sushi barze,ja robię swoje i mam konkretne,oparte o fundamenty,przemyślenia. A jeśli ktoś tak bardzo chce przewidzieć,do ilu zleci,to musi bardzo pragnąć akcji,bo akurat w charytatywność twoją i ~prezesa ciężko mi uwierzyć :-).
  • Re: Mówiłem zmiana kodu na 2..... :) Autor: ~11 [5.184.252.*]
    O scetino wrócił pod nowym nickiem, ale te same teksty
  • Re: Mówiłem zmiana kodu na 2..... :) Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2021-02-24 o godz. 10:08 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-02-24 o godz. 10:01 ~we napisał(a):
    > > ale sie boisz zeby przypadkiem kurs nie odjechał po tym jak sprzedałeś. Ale zeby to robic w tak żałosny sposob? Moze i nikt ze znajomych tego nie widzi, ale jakbys mial troche godności czlowieka to bys zamnął dziób. Jak widac jesteś moralnym zerem
    >
    > Takiego skamlacza jeszcze tu nie mieliśmy. Kolejne granice upokorzenia się są łamane :-).

to prawda.
    odkąd tu jestem takiego indywiduum jeszcze tu nie było.
    Ale to tylko świadczy o tym jak bardzo jest zdesperowany żeby kupić tanio :)
  • Re: Mówiłem zmiana kodu na 2..... :) Autor: ~11 [5.184.252.*]
    To mówicie że sanek leci na 20zł, grubo, nie spodziewałem się
  • Re: Mówiłem zmiana kodu na 2..... :) Autor: ~prezes [5.173.193.*]
    coś Ty :)

na 200zł....... buahahahahahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.144.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SANWIL 8,21% 1,45 2026-05-29 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe