Radno do 10% górę, zamknie się na 2%+, potem, obroty około 30 000. Potem 2 tygodnie do miesiąca stoimy w miejscu tzn powyżej 1 złotego przy minimalnych obrotach i ... nowe info o inwestorze.
Pięknie! Klasycznie i pięknie!
Uhh jak to dobrze że nie sprzedałam tych dodatkowych, jak się gaplam że wcale nie mam po 0,3 Skąd ja to wzięłam???. Za dużo tych spółek... Czas się ograniczyć! Pa Prezes :))
Długi, weż no normalnie bez rozczarowań bo się ktoś na +9 wrócił... Ja jestem chwilowo za normą +20;+40% Zresztą...., może i niespodzianki ciekawsze (ciekaw ekiedy drobny będa dostarczać pizze )
Spoko, obrót się zgadza. Spółka klapa i nic już tego nie zmieni. Przy tak małych obrotach jakieś odstępstwa od prognozy są możliwa, ale zamknie się nieco podany zero i obrót nie przekroczy 30 tys jak pisałem :P
Biorąc pod uwagę Twoje potrzeby... to myślę że zarobek. Prorokiem zostaje się z reguły po śmierci, bo za życia to ciągle proroctwa można zmieniać,nie? No ale ile głów,tyle poglądów...
Jest i pizza!!!!! Od listonoszy!!!! https://www.linkedin.com/posts/maciejkawecki_dzi%C5%9B-mi%C4%99dzynarodowy-dzie%C5%84-listonoszy-i-dor%C4%99czycieli-activity-6767334067038941184-dnGm