Na małym obrocie odleszczono dziś trochę tą spółkę i dobrze, nie chce rosnąć to szytrm na lewo i zobaczymy czy podaż się uruchomi. Sentyment do rynku jest słaby, ale TIM jest fundamentalnie mocny. Zobaczymy.co dalej ...
Co ty bredzisz. Czyli odleszczenie na wszystkich spółkach jest. Widzisz co się dzieje od kilku sesji na całej giełdzie? Co sie w USA dzieje. Optymizm nie jest zbyt dobry
Kapitalizacja 410 mln, a przy obrocie ile tam było wczoraj 300 tys zł może nawet nie spadamy ponad 2%. No mega wrażenie to na mnie zrobiło. Odleszczanie i promocja - podtrzymuje swoje wypociny
Ja rozumiem, że chcesz tanio kupić, ale zaraz może być MOCNE KUPUJ. Ja to widzę tak spadki zatrzymały się na połwię wzrostowej świecy z ostatnich wzrostów. Czekam na powrót do wzorstów do końca tygodnia ;) a obecne spadki uznam za korektę silnych wzrostów lub fałszywe wybicie. Pożyjemy zobaczymy.
Dnia 2021-02-24 o godz. 12:10 ~Olin napisał(a): > Ja rozumiem, że chcesz tanio kupić, ale zaraz może być MOCNE KUPUJ. Ja to widzę tak spadki zatrzymały się na połwię wzrostowej świecy z ostatnich wzrostów. Czekam na powrót do wzorstów do końca tygodnia ;) a obecne spadki uznam za korektę silnych wzrostów lub fałszywe wybicie. Pożyjemy zobaczymy.
nie nie.... ja juz w grudniu kupiłem... teraz to ja chce dobrze sprzedać :) a poki co zbliżam sie do ceny zakupu.....