• Odleszczanie Autor: ~Olin [178.36.213.*]
    Na małym obrocie odleszczono dziś trochę tą spółkę i dobrze, nie chce rosnąć to szytrm na lewo i zobaczymy czy podaż się uruchomi. Sentyment do rynku jest słaby, ale TIM jest fundamentalnie mocny. Zobaczymy.co dalej ...
  • Re: Odleszczanie Autor: ~marzal [91.216.213.*]
    Co ty bredzisz. Czyli odleszczenie na wszystkich spółkach jest. Widzisz co się dzieje od kilku sesji na całej giełdzie? Co sie w USA dzieje. Optymizm nie jest zbyt dobry
  • Re: Odleszczanie Autor: ~Kris [78.154.68.*]
    Tylko sobie zobacz gdzie jest USA na wykresach a gdzie PL. Zupełnie inne scenariusze na wykresie.
  • Re: Odleszczanie Autor: ~Olin [95.48.201.*]
    Kapitalizacja 410 mln, a przy obrocie ile tam było wczoraj 300 tys zł może nawet nie spadamy ponad 2%. No mega wrażenie to na mnie zrobiło. Odleszczanie i promocja - podtrzymuje swoje wypociny
  • Re: Odleszczanie Autor: ~Arcik [80.51.117.*]
    póki co to na Radarze niepokojące wskaźniki... takich już dawno nie było... MOCNE SPRZEDAJ

https://www.biznesradar.pl/notowania/TIM#1d_lin_lin
  • Re: Odleszczanie Autor: ~Olin [95.48.201.*]
    Ja rozumiem, że chcesz tanio kupić, ale zaraz może być MOCNE KUPUJ. Ja to widzę tak spadki zatrzymały się na połwię wzrostowej świecy z ostatnich wzrostów. Czekam na powrót do wzorstów do końca tygodnia ;) a obecne spadki uznam za korektę silnych wzrostów lub fałszywe wybicie. Pożyjemy zobaczymy.
  • Re: Odleszczanie Autor: ~Arcik [80.51.117.*]
    Dnia 2021-02-24 o godz. 12:10 ~Olin napisał(a):
    > Ja rozumiem, że chcesz tanio kupić, ale zaraz może być MOCNE KUPUJ. Ja to widzę tak spadki zatrzymały się na połwię wzrostowej świecy z ostatnich wzrostów. Czekam na powrót do wzorstów do końca tygodnia ;) a obecne spadki uznam za korektę silnych wzrostów lub fałszywe wybicie. Pożyjemy zobaczymy.

nie nie.... ja juz w grudniu kupiłem... teraz to ja chce dobrze sprzedać :) a poki co zbliżam sie do ceny zakupu.....
[x]
TIM 0,00% 50,50 2024-03-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.