Jest tu jeszcze ktoś kto nie ogarnął, że to jeden wielki wał?:D Paczkomaty na kółkach, no błagam:D Skrytki takie, że tylko poczta by tam awizo zostawiała:D Czekam, aż ta "spółka" skończy jak innogene:D
Zabawa zbijanego??? Tego pies z kulawą nogą nie chce tknąć bo śmierdzi na odległość, a ty o zbijaniu piszesz. Oni od 2018 roku mamią ludzi wizjami mobilnych skrytek.
spokojna twoja, ludzie w radzie sa normalni plus przygotowana emisja pod nowy podmiot ew. jakiś inwestor pod budową skrytek na kólkach ale w to raczej wątpię.
tu już nikogo nie ma oprócz mnie zagladajacego jak mam przerwę w fabryce. Nawet nie ma już tych co trzymali kierownice Markiewicz kiedyś coś tam pierdnął na twicie zajac kolejny wizjoner już go dawno nie ma w spółce. Nie ma żadnej komunikacji z rynkiem , żadne PR , żaden raport giełdowy. Nikogo już nie ma tylko wiatr hula i te baki Markiewicza
No jeszcze ja jestem i czekam chyba na cud. Zastanawia mnie ten biznes z częściami elektronicznymi, w który w III kwartale weszli (patrz raport). Bo o skrytkomatach cisza.
Ktoś pytał co ja tu robię:) Otóż zaglądam z ciekawości jak długo można mamić ludzi, zerknijcie jak ten skrytomat wygląda (jest grafika koncepcyjna i nic więcej) i przemyślcie sobie na logikę, gdzie ma coś takiego stać, o takich wymiarach i w jakim celu? Skrytkomat na 20 listów:D No błagam, jeszcze przewód trzeba tam podłączyć do tej przyczepki i położyć go na ulicy:D
Pamiętam o tej spółce, bo to pierwsza na jakiej zarobiłem, wskoczyłem przy tym większym wzroście i następnego dnia wyskoczyłem, zarobiłem jakieś 40%, ale to z czystej głupoty, szczęście początkującego.. Teraz zaglądam tu czasem bez zdziwienia, że nic się nie dzieje i szkoda mi ludzi którzy nie widzą co jest w ogóle na tej grafice i jak ma działać.