• Kto tu siedzi?:D Autor: ~Ja [195.181.174.*]
    Jest tu jeszcze ktoś kto nie ogarnął, że to jeden wielki wał?:D
    Paczkomaty na kółkach, no błagam:D Skrytki takie, że tylko poczta by tam awizo zostawiała:D
    Czekam, aż ta "spółka" skończy jak innogene:D
  • Re: Kto tu siedzi?:D Autor: ~adamigo [89.75.84.*]
    A ty co tutaj robisz "wujku dobra rada" ?? Jeśli to taki wał, to po co tu zaglądasz ??
  • Re: Kto tu siedzi?:D Autor: ~jarekklin [83.145.187.*]
    inno poleciało na 100PLN mi tam pasuje:-)
  • Re: Kto tu siedzi?:D Autor: manuko [95.41.45.*]
    Na razie jest zabawa w zbijanego czyli do ilu da się zbić leszcza
  • Re: Kto tu siedzi?:D Autor: ~Funia [5.184.246.*]
    Zabawa zbijanego??? Tego pies z kulawą nogą nie chce tknąć bo śmierdzi na odległość, a ty o zbijaniu piszesz. Oni od 2018 roku mamią ludzi wizjami mobilnych skrytek.
  • Re: Kto tu siedzi?:D Autor: ~jarekklin [83.145.187.*]
    spokojna twoja, ludzie w radzie sa normalni plus przygotowana emisja pod nowy podmiot ew. jakiś inwestor pod budową skrytek na kólkach ale w to raczej wątpię.
  • Re: Kto tu siedzi?:D Autor: manuko [89.64.73.*]
    tu już nikogo nie ma oprócz mnie zagladajacego jak mam przerwę w fabryce. Nawet nie ma już tych co trzymali kierownice Markiewicz kiedyś coś tam pierdnął na twicie zajac kolejny wizjoner już go dawno nie ma w spółce. Nie ma żadnej komunikacji z rynkiem , żadne PR , żaden raport giełdowy. Nikogo już nie ma tylko wiatr hula i te baki Markiewicza
  • Re: Kto tu siedzi?:D Autor: ~adamigo [89.70.24.*]
    No jeszcze ja jestem i czekam chyba na cud. Zastanawia mnie ten biznes z częściami elektronicznymi, w który w III kwartale weszli (patrz raport). Bo o skrytkomatach cisza.
  • Re: Kto tu siedzi?:D Autor: ~Ja [89.64.32.*]
    Ktoś pytał co ja tu robię:) Otóż zaglądam z ciekawości jak długo można mamić ludzi, zerknijcie jak ten skrytomat wygląda (jest grafika koncepcyjna i nic więcej) i przemyślcie sobie na logikę, gdzie ma coś takiego stać, o takich wymiarach i w jakim celu? Skrytkomat na 20 listów:D No błagam, jeszcze przewód trzeba tam podłączyć do tej przyczepki i położyć go na ulicy:D

Pamiętam o tej spółce, bo to pierwsza na jakiej zarobiłem, wskoczyłem przy tym większym wzroście i następnego dnia wyskoczyłem, zarobiłem jakieś 40%, ale to z czystej głupoty, szczęście początkującego.. Teraz zaglądam tu czasem bez zdziwienia, że nic się nie dzieje i szkoda mi ludzi którzy nie widzą co jest w ogóle na tej grafice i jak ma działać.
  • Re: Kto tu siedzi?:D Autor: manuko [5.174.100.*]
    Może Markiewicz by się w końcu coś wypowiedział?
[x]
PARCELTEC -1,39% 0,56 2022-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.