• Prezes nabył trochę akcji Autor: ~Macio [185.189.112.*]
    http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,465332
  • Re: Prezes nabył trochę akcji Autor: ~długodystansowiec [217.97.74.*]
    a FF coraz mniejszy
  • Re: Prezes nabył trochę akcji Autor: ~rodez [83.26.126.*]
    No nieźle 15260akcji insajderzy kupują będzie się działo
  • Re: Prezes nabył trochę akcji Autor: ~taktak [79.184.78.*]
    No tak. Człowiek, który ma ponad 50% akcji dokupił za ok 20 tys. Nie wygląda na podpuchę?
    Dnia 2021-02-23 o godz. 16:58 ~taktak napisał(a):
    > No tak. Człowiek, który ma ponad 50% akcji dokupił za ok 20 tys. Nie wygląda na podpuchę?

na podpuchę to Ty wyglądasz trollu, nie podobałeś mi się od samego początku :) ale trolluj dalej bo tacy jak ty są potrzebni
  • Re: Prezes nabył trochę akcji Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    A mi to TakTak to na Prezesa podchodzi.
    TakTaku co Ty kombinujesz?. Stare drzewa przesadzasz? to niebezpieczne!
    @długodystansowiec nikt nie lubi głosu prawdy i rozsądku. Jeszcze przed południem pisałem, że reakcja spada na ESPI, a wszyscy wieszczyli, co najmniej 2 zł. Bolo nawet z ucieszy nie widział sprzedaży do 4 złotych. Więc pewnie jestem trolle, a może trolle to znawcy giegłdy? Bo mam minus 8 na zamknięciu.
    A tak zupełnie poważnie. Spróbuj odpowiedzieć, po co prezes, który ma 2,5 miliona akcji dokupuje ich 20 tys? Zwłaszcza w czasie jak mu brakuje pieniędzy na inwestycje?
    Dnia 2021-02-23 o godz. 18:45 ~taktak napisał(a):
    > @długodystansowiec nikt nie lubi głosu prawdy i rozsądku. Jeszcze przed południem pisałem, że reakcja spada na ESPI, a wszyscy wieszczyli, co najmniej 2 zł. Bolo nawet z ucieszy nie widział sprzedaży do 4 złotych. Więc pewnie jestem trolle, a może trolle to znawcy giegłdy? Bo mam minus 8 na zamknięciu.
    > A tak zupełnie poważnie. Spróbuj odpowiedzieć, po co prezes, który ma 2,5 miliona akcji dokupuje ich 20 tys? Zwłaszcza w czasie jak mu brakuje pieniędzy na inwestycje?

Nie 20 tys tylko 50 tys a to jest 1% spółki i nie wiesz ile jeszcze kupi. Kase ma widocznie zarabia na tych dronach, w końcu z czegoś żyje. Kupuje bo widzi szanse na dalsze wzrosty? inwestuje w przyszłość żeby zabezpieczyć sobie starość i odsprzedać Binary kiedyś z ładnym zyskiem? Czas pokaże, robi sie ciekawie. Dla mnie może się teraz pomielić kurs do maja bo nie lubie fajerwerków
  • Re: Prezes nabył trochę akcji Autor: leo_nidas [93.176.206.*]
    Oooo, prezesowi brakuje kasy to ciekawa informacja bo słyszałem, że kupił sobie w SPQ samolot. Pewnie z biedy nie stać dziada na tramwaj. W prywatnym samolocie nie ma kanarów, może na gapę się bujać. Teraz dla zmyły komorników, akcje kupuje, chytry jest. Trzeba go obserwować.
    Słusznie prawisz nidas. Prezes, który kupuje samolot to jest najlepszy prezes na świecie. Po co inwestować w spółkę, skoro można kupić samolot. Myślę, że wszyscy powinniśmy kupować akcje, żeby było go stać na wagę....
  • Re: Prezes nabył trochę akcji Autor: ~Sheep [37.30.50.*]
    A czemu na wagę. Drony przewożące ludzi mają niskie limity, czy jak? Słyszałam że już są takie.. Prezes duży? Z paliwem z pasty wodorowej udźwigną:))))
    Takiego sprzętu nikt nie kupuje prywatnie. Jako znany ekspert pewnie to wiesz ale lepiej opowiadać farmazony, dobrze się z poklepać z innymi "ekspertami" po plecach. Samolot kupili na firmę więc prezes będzie latać firmowym. A po co tej firmie samolot? Gdybyś zadał sobie trochę trudu to byś wiedział, jednak twoim celem jest zniechęcanie uczestników tego forum do Binary. Pewnie razem z Sheep macie swoje powody. Swoją drogą ciekawi mnie dlaczego na takim forum pozwala się takim szkodnikom na działalność. Nie lubisz prezesa? Czekasz tu aż mu się firma wysypie? Możesz nie doczekać co wtenczas zrobisz? Przygotuj się na złe wieści bo myślę, że niedługo tu się będzie dobrze działo.....
  • Re: Prezes nabył trochę akcji Autor: ~rodez [83.26.126.*]
    a wczoraj kolejne 17 429 akcji po 1.53 zł tu będzie jeszcze sie działo
    Myślę, że ten prezes to wszystko robi ze strachu i z biedy. Boi się, że kurs skoczy. Pewnie go nie będzie stać jak akcje będą po 5 PLN dlatego kupuje w panice. Chyba ja też trochę, jeszcze dokupię. Ale to już jutro.....
  • Re: Prezes nabył trochę akcji Autor: ~SPOKO [91.212.223.*]
    Dnia 2021-02-25 o godz. 23:41 leo_nidas napisał(a):
    > Myślę, że ten prezes to wszystko robi ze strachu i z biedy. Boi się, że kurs skoczy. Pewnie go nie będzie stać jak akcje będą po 5 PLN dlatego kupuje w panice. Chyba ja też trochę, jeszcze dokupię. Ale to już jutro.....

Spokojnie dużo akcji nie ma.....Także spokojnie w górę!!!!! w karnecie na Sprzedaży zostało raptem do 12 PLN 12 000 sztuk akcji....Powyżej 2 PLN są ale powyżej 4
    Może być ciekawie, kupiłem trochę po 65 gr teraz żałuję że tak mało. Ale czytałem mędrców tego forum wieszczących katastrofalne spadki. Na razie nie dokładam do biznesu a dopiero się uczę.
  • Re: Prezes nabył trochę akcji Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    To czas umoczyć Hihi
    Tak myślisz a co jak znowu bajesz i znowu zarobię :-)
[x]
BINARY 5,08% 3,72 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.