• Ludzie ja mam akcje właśnie po 100 zł Autor: ~szczesliwy [31.0.2.*]
    a wy walczycie po akcje groszowe. Ja moge wam sprzedać moje wartosciowe akcje ale po 200 zł.
  • Re: Ludzie ja mam akcje właśnie po 100 zł Autor: ~AliBaba [37.7.6.*]
    po 200 zł to będziesz mógł sobie próbować sprzedawać na allegro od 9.04 może ktoś Ci je przez pomyłkę łyknie.
  • Re: Ludzie ja mam akcje właśnie po 100 zł Autor: ~Michałek [5.173.176.*]
    Kolego co jest 09.04?
    Dlaczego wprowadzasz w błąd?
    Dlaczego chcesz wystraszyć akcjonariuszy?
  • Re: Ludzie ja mam akcje właśnie po 100 zł Autor: ~walor [217.96.159.*]
    Tanio kupi wtedy, sprzeda drożej. Na tym trolle tu żerują przecież xd
  • Re: Ludzie ja mam akcje właśnie po 100 zł Autor: ~Rysiek [87.206.225.*]
    Usredniaj, na co liczysz?
  • Re: Ludzie ja mam akcje właśnie po 100 zł Autor: ~Świadomy [37.30.55.*]
    Kupiłem akcje Elbudowy i dokupowałem na spadkach, czytałem tutaj różne osoby. Jednak zawsze dziwiło mnie to, że osoby które nie mają akcji tak chętnie udzielają rad tym co mają. Kupujemy plotki sprzedajemy fakty.
    Ja kupiłem plotki o ewentualnej naprawie sytuacji w firmie. Skoro ktoś się ujawnił powyżej 5 % może to być ruch w kierunku uzdrowienia firmy. Ja w to wierzę dlatego kupiłem akcje, mam już dość spory pakiet akcji i na razie go będę trzymał. Jeśli ktoś wejdzie z większym kapitałem i dogada się z wierzycielami to już będzie sukces. Jeśli do tego zdobędzie nowe zamówienia i zaczną powoli wychodzić z długów to jest szansa na to by tutaj zagościło kilkadziesiąt złotych za akcje.
    Jeszcze parę dni temu te osoby ostrzegały, że to na pewno leszcze kupują pisali coś w stylu 1500 lepszy po 1500 akcji itd.
    Okazuje się, że się mylili, zobaczymy w czym jeszcze się mylą. Jest to polska spółka i jako patriota i akcjonariusz będę kibicował by uratowali spółkę. Życzę powodzenia akcjonariuszom i wysokich zysków dla nas.
  • Re: Ludzie ja mam akcje właśnie po 100 zł Autor: ~elbud [37.225.44.*]
    Piszesz, że masz spory pakiet i zamierzasz go trzymać.

A czy zamierzasz go trzymać nawet po 8 kwietnia, kiedy obrót zostanie zawieszony i będzie można sprzedawać te akcje tylko na umowy cywilno-prawne?

Bo nawet jeśli będzie restrukturyzacja zamiast likwidacji, to zaplanowanie restrukturyzacji, złożenie planu, ocena przez wierzycieli, zatwierdzenie przez sąd itd. - ta cała procedura może zająć wiele miesięcy.
    Akcje spółki już wtedy nie będą notowane na giełdzie, bo raczej nie widzę szans żeby cały ten proces odbył się w ciągu miesiąca.

Ja swoje akcje będę trzymał, a nawet liczę że może ostatniego dnia przed zdjęciem z giełdy uda się coś dokupić w promocji.

• Re: Ludzie ja mam akcje właśnie po 100 zł Autor: ~Y76 [89.73.137.*]
    Obrót nie zostanie zawieszony, obrót zostanie zakończony, a to istotna różnica.
  • Re: Ludzie ja mam akcje właśnie po 100 zł Autor: technik-at [194.31.35.*]
    Dobrze żeś szczęśliwy
[x]
ELBUDOWA 0,00% 0,43 2021-04-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.