Prezes najwyraźniej stracił wiarygodność i nawet tak dobre komunikaty nie robią wrażenia. Wczoraj ludzie obkupili się pod info i dziś już prawie zwrócili te akcje. Powoli kurs spada a na forum cisza. Oj nie ma mocy nie ma. A przecież to dobra spółka.
Sheep, piękna perpsektywa oddala się wraz ze spadkami Binary. Jak to mówią na giełdzie, info zostało skonsumowane już dawno. Więc chyba starczy tylko na remont dachu w starej stodole :D Zawsze coś.
Sheep, piękna perpsektywa oddala się wraz ze spadkami Binary. Jak to mówią na giełdzie, info zostało skonsumowane już dawno. Więc chyba starczy tylko na remont dachu w starej stodole :D Zawsze coś.
Nie ma co narzekać. Trzeba brac do daje los. Ja to wyrzuciłam tyle ile wsadziłam. Reszte trzymam. Drony to bedzie potega. Patrz na Inpost. Kiedyś sie z nich smiali a teraz... No, gdzie ich teraz notują ? A słyszałes o takiej "pascie" wodorowej co to Niemcy już maja produkowac przemysłowo w tym roku? Jak bedzie taki napęd do dronów to wszystko się zmieni.
Ale binary robi najwyraźniej fotovoltajikę nie wodór. No i właśnie dlatego ma małe szanse z Niemcami. Jak na razie Binary połączyło się ze startupem prezesa. Gdyby podali info, że mają kasę na produkcję (inwestora) i zbyt to były szybowali jak dronoid na wodór, a tak latamy jak helikopter na gumkę ;)