• ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~Men [5.173.40.*]
    zatrzymamy się przed wynikami 21 marca na 4,2 lub wyżej, a po wynikach będzie tu poważny wzrost
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~ppp [31.0.124.*]
    Dobra ludzie teraz wszyscy co mają akcje i już je dawno uśredniali zamiast myśleć tylko o zyskach mogli by pomóc wzrostom skupując do 2,40. Dalej już szybki odlot do 2,9, dalej się zobaczy po wynikach mocne wzrosty lub średnie spadki, o 5,2 niech piszą inni, ale fakt że zarząd nie może sprzedać jeszcze przez parę ładnych miesięcy wymusi niezłą cyferkę w wakacje, a być może kilka top secret espi w odpowiednim momencie spowoduje 15 :) Mam natomiast nadzieję że w nadchodzących tygodniach kilku bezmózgów nie podnieci się w pierwszych kilku dniach, że z haka zeszło i zarobiło całe 0 po pół roku, bo to będzie szło znacznie wyżej jeśli bezmózgi nie będą przeszkadzać- słyszą?
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~ppp [31.0.124.*]
    Dobra ludzie teraz wszyscy co mają akcje i już je dawno uśredniali zamiast myśleć tylko o zyskach mogli by pomóc wzrostom skupując do 2,40. Dalej już szybki odlot do 2,9, dalej się zobaczy po wynikach mocne wzrosty lub średnie spadki, o 5,2 niech piszą inni, ale fakt że zarząd nie może sprzedać jeszcze przez parę ładnych miesięcy wymusi niezłą cyferkę w wakacje, a być może kilka top secret espi w odpowiednim momencie spowoduje 15 :) Mam natomiast nadzieję że w nadchodzących tygodniach kilku bezmózgów nie podnieci się w pierwszych kilku dniach, że z haka zeszło i zarobiło całe 0 po pół roku, bo to będzie szło znacznie wyżej jeśli bezmózgi nie będą przeszkadzać- słyszą?
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~Wwiak [5.173.146.*]
    Strasznie jestem ciekawy jak to będzie rozegrane w perspektywie roku
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~Józef [176.113.207.*]
    Niech jedzie , ja czekam na stacji 1,5.Przecież to nie ma pod co rosnąć , może tylko spadać pod swoim ciężarem.
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~xxx [5.173.40.*]
    nawet nie wiesz jak się mylisz
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~Ewa [37.30.52.*]
    Mam obawę ze to co urosło zaraz walnie.
    Lada moment czeka nas zwala na szerokim. To co urosło mam nadzieje ze chociaż w miejscu zostanie.
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~xxx [5.173.40.*]
    spółka rośnie pod wyniki, ponieważ mają być drugi raz połączone z węgierskim  iSRV
    a Ci radzą sobie na Węgrzech doskonale
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~ppp [31.0.123.*]
    Dziś był piękny zbiór od resztek leszczy, generalnie są już na wybiciu, zostają silne ręce, jestem spokojny, nadchodzący czas będzie dobrym czasem dla Polarisa
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~Marcin [5.173.40.*]
    zgadzam się, czekałam na 4,2
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~Józef [176.113.199.*]
    Ludzie , to nie urośnie bo nie ma pod co rosnać , tutaj będzie zjzd kursu na 1,50 a jak przedije to w okilice 1,30. To że używacie róznych ników pisząc z jednego adresu ip tylko utwierdza wszystkich że kupno tych akcji na poziomach cenowych które teraz to pewna wtopa i kiszenie się później przez długie miesiące. Naganiacze chcą wzrostów żeby zejść z haka bo spółka jest bez przyszłości.
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~Poparishit [178.43.64.*]
    Bez przyszłości? Ty serio piszesz? Przecież gra jest pod raport. Idź na Xtb, ram takim d. więcej.
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~Like [5.173.40.*]
    Spółka ma pod co rosnąć, na pewno teraz tym wskaźnikiem jest raport i moim zdaniem to jest kierunek 4+, potem zobaczymy, działalność w założeniach ma szeroka w wieku obszarach technologicznych na Węgrzech i w Polsce ( to dopiero początek) wiec warto inwestować pod raport, powinien dużo powiedzieć
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~Marcin [5.173.40.*]
    od wczoraj ktoś zbierał pakiety po 5900 - 9000 akcji w przedziale 1,82-1,83 i 1,92-1,93. Zebrane zostało ok 120 000. To nie jest mały kapitał zainwestowany w dwa dni. Jeśli ktoś brał wszystkie akcje jakie pojawiły się na rynku, to raczej nie chce stracić tylko zyskać w krótkiej perspektywie, prawda?
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~Józef [176.113.199.*]
    Nie napisze do Ciebie po imieniu tylko [5.173.40.*] bo uzywasz zbyt wielu nicków. Nie namawiaj ludzi na gniota tylko dlatego ze wisisz na haku i chcesz z niego zejśc. Zastanówcie sie ewentualni nabywcy czy chcecie tutaj na długo zawisnąć zamiast [5.173.40.*] . Poczekajcie na okolice 1,30 , wtedy zakup będzie dla was w miarę bezpieczny bo tutaj nie ma pod co wzrosnąć żeby kupowac teraz.
    Tutaj za chwilę będa duże spadki.
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~Marcin [5.173.56.*]
    Nie muszę namawiać, powtórzę tylko ze od trzech dni do dzisiaj do 13.30 skupiono Ok 300 000 akcji w średniej cenie 1,89-1,93 pln, w pakietach od 4000-9000 akcji, można to bardzo łatwo sprawdzić w historii transakcji, dodatkowo ktoś blokuje od tygodnia kurs na 1,94 żeby akcje w powyższej cenie skupić, wiec jeśli uważasz ze to nic nie znaczy to albo jesteś skupującym albo tym który nie zdążył kupić
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~obserwator [78.11.180.*]
    przyznam ,nie obserwuje ostatnio spółki choć nabyłem. mnie zastanawiają dużo dzienne obroty na tej spółce. o ile mi wiadomo to tych notowanych jest tylko ponad 3 mln? czy tak?
  • Re: ten pociąg wam już odjeżdża Autor: ~tr [5.172.255.*]
    mniej bo zarząd ma jeszcze
[x]
POLARISIT -10,24% 0,23 2025-05-16 16:12:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.