Dobra ludzie teraz wszyscy co mają akcje i już je dawno uśredniali zamiast myśleć tylko o zyskach mogli by pomóc wzrostom skupując do 2,40. Dalej już szybki odlot do 2,9, dalej się zobaczy po wynikach mocne wzrosty lub średnie spadki, o 5,2 niech piszą inni, ale fakt że zarząd nie może sprzedać jeszcze przez parę ładnych miesięcy wymusi niezłą cyferkę w wakacje, a być może kilka top secret espi w odpowiednim momencie spowoduje 15 :) Mam natomiast nadzieję że w nadchodzących tygodniach kilku bezmózgów nie podnieci się w pierwszych kilku dniach, że z haka zeszło i zarobiło całe 0 po pół roku, bo to będzie szło znacznie wyżej jeśli bezmózgi nie będą przeszkadzać- słyszą?
Dobra ludzie teraz wszyscy co mają akcje i już je dawno uśredniali zamiast myśleć tylko o zyskach mogli by pomóc wzrostom skupując do 2,40. Dalej już szybki odlot do 2,9, dalej się zobaczy po wynikach mocne wzrosty lub średnie spadki, o 5,2 niech piszą inni, ale fakt że zarząd nie może sprzedać jeszcze przez parę ładnych miesięcy wymusi niezłą cyferkę w wakacje, a być może kilka top secret espi w odpowiednim momencie spowoduje 15 :) Mam natomiast nadzieję że w nadchodzących tygodniach kilku bezmózgów nie podnieci się w pierwszych kilku dniach, że z haka zeszło i zarobiło całe 0 po pół roku, bo to będzie szło znacznie wyżej jeśli bezmózgi nie będą przeszkadzać- słyszą?
Dziś był piękny zbiór od resztek leszczy, generalnie są już na wybiciu, zostają silne ręce, jestem spokojny, nadchodzący czas będzie dobrym czasem dla Polarisa
Ludzie , to nie urośnie bo nie ma pod co rosnać , tutaj będzie zjzd kursu na 1,50 a jak przedije to w okilice 1,30. To że używacie róznych ników pisząc z jednego adresu ip tylko utwierdza wszystkich że kupno tych akcji na poziomach cenowych które teraz to pewna wtopa i kiszenie się później przez długie miesiące. Naganiacze chcą wzrostów żeby zejść z haka bo spółka jest bez przyszłości.
Spółka ma pod co rosnąć, na pewno teraz tym wskaźnikiem jest raport i moim zdaniem to jest kierunek 4+, potem zobaczymy, działalność w założeniach ma szeroka w wieku obszarach technologicznych na Węgrzech i w Polsce ( to dopiero początek) wiec warto inwestować pod raport, powinien dużo powiedzieć
od wczoraj ktoś zbierał pakiety po 5900 - 9000 akcji w przedziale 1,82-1,83 i 1,92-1,93. Zebrane zostało ok 120 000. To nie jest mały kapitał zainwestowany w dwa dni. Jeśli ktoś brał wszystkie akcje jakie pojawiły się na rynku, to raczej nie chce stracić tylko zyskać w krótkiej perspektywie, prawda?
Nie napisze do Ciebie po imieniu tylko [5.173.40.*] bo uzywasz zbyt wielu nicków. Nie namawiaj ludzi na gniota tylko dlatego ze wisisz na haku i chcesz z niego zejśc. Zastanówcie sie ewentualni nabywcy czy chcecie tutaj na długo zawisnąć zamiast [5.173.40.*] . Poczekajcie na okolice 1,30 , wtedy zakup będzie dla was w miarę bezpieczny bo tutaj nie ma pod co wzrosnąć żeby kupowac teraz. Tutaj za chwilę będa duże spadki.
Nie muszę namawiać, powtórzę tylko ze od trzech dni do dzisiaj do 13.30 skupiono Ok 300 000 akcji w średniej cenie 1,89-1,93 pln, w pakietach od 4000-9000 akcji, można to bardzo łatwo sprawdzić w historii transakcji, dodatkowo ktoś blokuje od tygodnia kurs na 1,94 żeby akcje w powyższej cenie skupić, wiec jeśli uważasz ze to nic nie znaczy to albo jesteś skupującym albo tym który nie zdążył kupić
przyznam ,nie obserwuje ostatnio spółki choć nabyłem. mnie zastanawiają dużo dzienne obroty na tej spółce. o ile mi wiadomo to tych notowanych jest tylko ponad 3 mln? czy tak?