• Sprzedawać? Autor: ~zper [94.172.141.*]
    Mam dosyć dużo , kupiłem dawno. Sprzedawać czy trzymać?Oto jest pytanie! Poradźcie!
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~Tofik [83.25.12.*]
    Też mam i trzymam, nie popuściłem dzis w gatki jak spadło na otwarciu i oddawali po 19,50... Trzymam, tu bedzie 25-27 do dywidendy spokojnie. Dzis papier sie obronił i nie poleciał w dół niżej a odrobił ładnie. Korekta musi byc, tu kilkanascie sesji z rzędu idzie w góre po 1,2 %. I nadal bedzie szłlo. Trzymaj a będzie Ci dane!
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~Marek [5.173.237.*]
    A skąd 27 zł? Widziałeś zysk za 2020? Jeżeli tak to teraz porównaj go z tym za 2019.... Prędzej będzie 15 aniżeli 27...
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~Aa [89.64.98.*]
    Jesteś już duży chłopiec ,to powinieneś wiedzieć co chcesz , skok w bok czy stały związek !

Poważnie , powinieneś mieć jaki plan inwestując na giełdzie .i wówczas w miarę możliwości się go trzymać .
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~Jo [31.60.130.*]
    Czas uciekać przed zjazdem
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~stolcgeneralissimus [80.255.12.*]
    Dawać na podwójne gnojne widły śmiecia.
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~ARTQ [77.45.93.*]
    Sprzedasz i co zrobisz z pieniędzmi? Wpłacisz na lokatę 0,1%?
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~Leszcz [5.173.201.*]
    Jak ma dobry zysk to czemu nie :)
    Spada i spada . Mało cierpliwi ci akcjonariusz bo wyniki rewelacyjne:)
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~Kawa [5.172.233.*]
    Masz coś ustawione, Leszczu? Ja się wycofałem i czekam na rozwój wydarzeń:)
    Wycofałem się i czekam . Prognozują krach w USA na lato tego roku. Piszą że ceny akcji są mocno napompowane-zawyzone. Czy to prawda nie wiem . Czas pokaże .Nie napalm się na kupno bo uważam że cena jest z kosmosu do wartości tego papieru . Wypłata dywidendy o niczym nie świadczy . Zobaczył byś cenę gdyby nie wypłacili dywidendy:))))))
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~Staś [46.169.0.*]
    Kupi za zarobione bitcoina a za resztę np. IMCOMPANY, PZU, abyś, tim, tobą, autoportret, itd zostawi 500szt z sentymentu
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~mitch [31.60.130.*]
    Dobrze już widać odbicie i powoli wrócimy tam gdzie trzeba
    I jeszcze jedno po ilości sprzedanego papieru widać że ktoś się powoli wczoraj i dzisiaj wyprzedaje żeby sprzedać za dobrą cenę :)
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~axaa [87.207.244.*]
    Leszcz/ Wycena fundamentalna IRL to : 20,7pln -34pln /Naprawdę NIE MĄĆ ludowi w głowach że spółka jest przewartościowana/W tej chwili JESZCZE NIE JEST!
    Dywidenda i stopa dywidendy to JEDEN z elementów oceny fundamentalnej spółki- nie BEZ ZNACZENIA!
    Pozdrawiam axaa

To jest Twoje widzenie a ja mam swoje . Myślę że dzieci nie inwestują . Równie dobrze ja mogę powiedzieć że mścisz ludziom w głowach :)))). Nie robię tego bo uważam że każdy ma swój rozum i nim się kieruje a nie tym kto co wypisuje :) Pozdrawiam
    Dnia 2021-02-23 o godz. 16:13 ~Leszcz napisał(a):
    > To jest Twoje widzenie a ja mam swoje . Myślę że dzieci nie inwestują . Równie dobrze ja mogę powiedzieć że mścisz ludziom w głowach :)))). Nie robię tego bo uważam że każdy ma swój rozum i nim się kieruje a nie tym kto co wypisuje :) Pozdrawiam

" że każdy ma swój rozum i nim się kieruje a nie tym kto co wypisuje"- I tego TWOJEGO ostatniego akapitu się trzymajmy!

Tylko że ja... nie forsuję swoich teorii na forum już od kilkunastu tygodni- a TY tak robisz! Pozdr.
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~Kawa [5.172.233.*]
    Tylko nie zaczynajcie znowu, proszę :) widzę, że działacie na siebie jak draska i zapałka, co jest może I zabawne, ale tylko przez jakiś czas:)) PZDR!
    Bez obaw KAWA :))
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~St [89.64.91.*]
    W zeszłym roku też tu pisali, że będzie 30 zł, jak dywidenda była po ponad 3 zł, wyszło jak wyszło. Dlaczego uważacie, że teraz dojedzie do 25-27?
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~LESZCZ [5.173.201.*]
    Bo to jest koncert życzeń :))))))) Tutaj wiadomo że nic nie wiadomo :)
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~Kawa [31.0.122.*]
    Wczoraj i dziś delikatne odwracanie trendu. Moim zdaniem powoli będzie teraz rosło, ale przed ogłoszeniem wysokości dywidendy raczej nie spodziewałbym się więcej niż 22.00 max. Później może być jakieś wahnięcie do powiedzmy 20.50, wyżej raczej nie. Pożyjemy, zobaczymy...
    22.50 oczywiście.
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~LESZCZ [109.241.108.*]
    Ja nie wypowiadam się bo nie wiem :) .
    Ja też nie wiem, tylko prognozuję. Mogę się mylić i to bardzo - czas pokaże:)
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~LESZCZ [109.241.108.*]
    I dla tego się nie wypowiadam :) Kto ma widzi górę a kto nie ma widzi dół :)))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: Sprzedawać? Autor: ~e-tam [194.242.52.*]
    ~zper napisał(a): > Mam dosyć dużo , kupiłem dawno. Sprzedawać czy trzymać?Oto jest pytanie! Poradźcie!

Tak, poproszę z przyjemnością nabędę

[x]
INTERAOLT -0,84% 11,54 2022-03-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.