Też mam i trzymam, nie popuściłem dzis w gatki jak spadło na otwarciu i oddawali po 19,50... Trzymam, tu bedzie 25-27 do dywidendy spokojnie. Dzis papier sie obronił i nie poleciał w dół niżej a odrobił ładnie. Korekta musi byc, tu kilkanascie sesji z rzędu idzie w góre po 1,2 %. I nadal bedzie szłlo. Trzymaj a będzie Ci dane!
Wycofałem się i czekam . Prognozują krach w USA na lato tego roku. Piszą że ceny akcji są mocno napompowane-zawyzone. Czy to prawda nie wiem . Czas pokaże .Nie napalm się na kupno bo uważam że cena jest z kosmosu do wartości tego papieru . Wypłata dywidendy o niczym nie świadczy . Zobaczył byś cenę gdyby nie wypłacili dywidendy:))))))
Leszcz/ Wycena fundamentalna IRL to : 20,7pln -34pln /Naprawdę NIE MĄĆ ludowi w głowach że spółka jest przewartościowana/W tej chwili JESZCZE NIE JEST! Dywidenda i stopa dywidendy to JEDEN z elementów oceny fundamentalnej spółki- nie BEZ ZNACZENIA! Pozdrawiam axaa
To jest Twoje widzenie a ja mam swoje . Myślę że dzieci nie inwestują . Równie dobrze ja mogę powiedzieć że mścisz ludziom w głowach :)))). Nie robię tego bo uważam że każdy ma swój rozum i nim się kieruje a nie tym kto co wypisuje :) Pozdrawiam
Dnia 2021-02-23 o godz. 16:13 ~Leszcz napisał(a): > To jest Twoje widzenie a ja mam swoje . Myślę że dzieci nie inwestują . Równie dobrze ja mogę powiedzieć że mścisz ludziom w głowach :)))). Nie robię tego bo uważam że każdy ma swój rozum i nim się kieruje a nie tym kto co wypisuje :) Pozdrawiam
" że każdy ma swój rozum i nim się kieruje a nie tym kto co wypisuje"- I tego TWOJEGO ostatniego akapitu się trzymajmy!
Tylko że ja... nie forsuję swoich teorii na forum już od kilkunastu tygodni- a TY tak robisz! Pozdr.
Wczoraj i dziś delikatne odwracanie trendu. Moim zdaniem powoli będzie teraz rosło, ale przed ogłoszeniem wysokości dywidendy raczej nie spodziewałbym się więcej niż 22.00 max. Później może być jakieś wahnięcie do powiedzmy 20.50, wyżej raczej nie. Pożyjemy, zobaczymy...