• Src w akcji Autor: ~meb [46.204.53.*]
    Src na easy tez ostrzsgales a teraz jak Ci powyciągali Twoje wpisy to się kajasz!! Wiec jest szansa ze i tutaj będziesz się kajal
  • Re: Src w akcji Autor: ~Manolo [89.64.35.*]
    Radzę unikać naganiaczy a jednak kierować się własną wiedzą i obyciem!
  • Re: Src w akcji Autor: ~meb [46.204.53.*]
    Tak tez robie
  • Re: Src w akcji Autor: ~src [88.156.131.*]
    meb w akcji. ostrzegałem tak jak tu ostrzegam. tam jest jeden bardzo duży plus spółki. 4 razy niższa kapitalizacja niż labocanna :) no i dwa to Ciszewski na pokładzie co daj powody myśleć że w easycall wrzucą jakiś projekt w którym siedzi January więc ryzyko wtopy jest niskie ze względu na te dwa fakty. średnia koło 11 zł bo brane w okolicy 10 i dwie sesje temu coś po 12.50. jak pójdzie info to będzie widelec za widelcem. nie dlatego że spekuła pompuje kurs handlując miedzy sobą i ustawiając popychacze na K tylko dlatego że spółka która się tam pojawi będzie mieć duży potencjał i jakieś fundamenty. jeśli gdzieś można mówić o okazji inwestycyjnej to tam. tu jest nawet jeśli przejmą te spółki to obie są warte 19 mln. pomnóz przez dwa to i tak 40 baniek. a wycena na dziś 80 :) do tego od razu musisz uwzględnić zadłużenie które będzie wynosić pewnie 17-18mln. Zanim tu będą zyski to minie rok lub dwa i stawiam by finansować działalność zobaczysz tu emisję i zjazd grubo poniżej obecnej ceny. good luck

• Re: Src w akcji Autor: ~meb [46.204.53.*]
    I za takie wpisy Ci dziękuję ale jeśli obrażasz i wyzywasz to zachowujesz się poniżej godności. Jeśli chodzi o Easy to od grudnia uważam że będzie to mega fajna spolka jeśli chodzi o Labocanne to od marca zeszłego roku kiedy Miala być platforma do handlu z Azja to im nie wypaliło i balem się o przyszłość Labocanny ale jak ogłosili strategie ze idą w konopie i produkty z konopii to bardzo mnie to ucieszyło bo to raczkujaca branza w Polsce. Co do perspektyw uważam że jak uda im się przejąć te dwie Spolki to przejmą hulajace biznesy i zyski mogą pojawić się znacznie szybciej niż piszesz ale faktycznie będą musieli generować tez więcej gotówki na spłatę zasluzenia, ja jednak wierze ze im się uda a szeroki rynek zaczął.dostrzegac ta branze co widać tez po innych Spolkach.
  • Re: Src w akcji Autor: ~Insurance88 [109.231.17.*]
    Jesteśmy na NewConnect, a ja postrzegam ten rynek jako miejsce, gdzie spółki z niską kapitalizacją poszukują kapitału na rozwój. Więc osoby inwestujące tu nie inwestują wyłącznie pod fundamenty, a w znacznej mierze pod strategię i wizję rozwoju. W Labo nie widzimy może fundamentów, jednak strategia, ludzie i działania pokazują, że te fundamenty chcą zbudować. Dlatego ja w nich inwestuję.
  • Re: Src w akcji Autor: ~Dymek [155.133.10.*]
    Zobaczymy kiedy info o rozstrzygnięciu negocjacji.
  • Re: Src w akcji Autor: ~src [46.134.163.*]
    Dymek widzę ubrali cię grubo
  • Re: Src w akcji Autor: ~lop [5.149.253.*]
    Ja tam nie mam z nim problemów niech sobie pisze tyle jego bo każdy sam za siebie decyduje
    no i gdzie jest easycall a gdzie labo? :)
  • Re: Src w akcji Autor: ~src [46.134.104.*]
    Meb i co trolku?
  • Re: Src w akcji Autor: ~Tomek [79.141.162.*]
    Dnia 2021-03-12 o godz. 08:08 ~src napisał(a):
    > Meb i co trolku?
    >
    > Czy leci z nami pilot meb

i kto miał racje? easycall brane po 12 a jest 26. labo spadło na 2,70
  • Re: Src w akcji Autor: ~src [46.134.180.*]
    I co gamo niu? Gdzie teraz jesteś? Wszystko o czym pisałem się sprawdziło. Mamy 1.xx a Ty nagoniles leszcza i już od dawna milczysz
  • Re: Src w akcji Autor: ~nowy [37.26.136.*]
    proponuję bardziej zapanować nad emocjami szczególnie w relacjach indywidualnych po drugie poproszę o wyjaśnienie kiedy opór 2,80 będzie po lewej
  • Re: Src w akcji Autor: ~src [46.134.113.*]
    Meb naganiaczu gdzie jesteś? I co? Miałem rację. Znowu
[x]
LABOCANNA 0,00% 0,26 2025-10-03 11:05:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.