• Georg Hotar wywalił akcje Autor: ~kotlima [94.254.224.*]
    Georg Hotar wywalił akcje
    http://biznes.pap.pl/pl/news/espi/info/3054174,photon-energy-nv-(9-2021)-insider-trading-notification-
  • Re: Georg Hotar wywalił akcje Autor: ~Takzetak [5.173.200.*]
    Żebyś się nie zesral Chłop ma 29 mln akcji a sprzedał 32tys Normalnie masakra Pewnie kupuje nowa BMWX7 Weź se chłopie zimny prysznic
    Przepraszam pomyliłem się On ma 20mln akcji
    Poza tym jak to możliwe że prezesi spółek, członkowie rad nadzorczych itd. sprzedają akcje???? Oni mogą tylko kupować albo trzymać do śmierci Zastanów się człowieku
  • Re: Georg Hotar wywalił akcje Autor: ~kotlima [94.254.224.*]
    No spoko. Nie zauważyłem że aż tyle ich ma. Na osłodę opowiem wam historię jaka mnie spotkała z dwa miesiące temu. Wystawiłem kilka drobiazgów na olx i zadzwonił do mnie koleś. Powiedział że znalazł mój numer na olx ale nie interesują go moje rzeczy. Zauważył z fotek że mam podwórko, domek no i że jest z firmy stawiającej solary. Akurat to była firma Foton Technik Sp. z o. o. Zadzwoniłem później tam na infolinię i zrobiłem raban podając oczywiście numer telefonu aktywnego handlowca, plus złamanie rodo itd. Oczywiście wiem że tu na giełdzie jest Photon Enegry N.V. a nie mały krzak montujący instalacje na poszczególnych chałupkach
  • Re: Georg Hotar wywalił akcje Autor: ~kotlima [94.254.224.*]
    Dobra spadam, bo weekend. Mniej nerwowo panowie. Jeszcze w uj zarobimy mam nadzieję na tym Photonie.
  • Re: Georg Hotar wywalił akcje Autor: ~PP [94.232.33.*]
    To że George sprzedał po cenie rynkowej to nam nic do tego. Pytanie kto to od niego kupił i po co? To było chyba dogadane w jakiś sposób.
[x]
PHOTON 0,39% 1,28 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.