• skup zaraz przyspieszy!!:) Autor: ~Beata [51.7.38.*]
    Na wykresie tygodniowym mamy drugi najwyzszy obroit od ponad 4 lat (niespelna 66 tys szt).

Jak to podtrzymamy to niedlugo maksymalna dzinna ilosc podskoczy do ok 2.5 tys szt co w okolicach 10zl zagwarantuje minimalny dzinny obrot 20-30tys tylko z tego co skupuje spolka. To sie nakreci jak kula sniezna wraz ze wzrostem obrotow i kursu. Oby tylko kupowali tak codziennie jak od tej pory to bedzie wesolo:)
  • Re: skup zaraz przyspieszy!!:) Autor: ~malwa [195.136.27.*]
    Z tego co wiem ,to red sprzedaje swoje pakiety
  • Re: skup zaraz przyspieszy!!:) Autor: ~kangoro [5.184.223.*]
    jak już to plakaty :)
  • Re: skup zaraz przyspieszy!!:) Autor: ~Gosc [37.47.26.*]
    red sprzedawał swoje pakiety po 1,7 m.in. mi. I jak później wyjechało na 30 to go szlag trafił :) dlatego cały czas tu złorzeczy i płacze :) on już nigdy później nie miał akcji afhola
  • Re: skup zaraz przyspieszy!!:) Autor: ~Arur [46.114.138.*]
    Zgadz się, płakał wtedy że kurs zjedzie na grosze.
  • Re: skup zaraz przyspieszy!!:) Autor: ~Bartek [91.192.88.*]
    Dnia 2021-02-19 o godz. 17:59 ~malwa napisał(a):
    > Z tego co wiem ,to red sprzedaje swoje pakiety

Dajcie spokój z tym red-em:)
    Zgorzkniały dziadek, który sprzedał kilka akcji po 1,70 w złym momencie i po tym fakcie nie może dojść do siebie.
    Jego wizje nigdzie się nie sprawdzają, więc jest coraz bardziej zgorzkniały i zieje jadem na lewo i prawo...
    Już tu mity niektórzy tworzą, jaki to psycholog itp., itd. hahaha:)

Jest tu na forum kilka ciekawych osób z wiedzą o spółce i inwestowaniu, których posty czasami warto poczytać
    i porównać ich spostrzeżenia ze swoją wizją tej inwestycji,
    red do nich na pewno nie należy:)

• Re: skup zaraz przyspieszy!!:) Autor: ~Potencjalnyinwestor [109.118.157.*]
    nie mam akcji jednak patrząc na informacje pojawiające się ze strony spółki w sprawie skupu akcji, wyników spokojnie można stwierdzić że w chwili obecnej jest ona niedowartościowana a kurs w każdym momencie moze wyskoczyć na te 45 zł za które prezes kupuje akcje a jeśli za tyle kupuje znaczy wie że bedą wyżej. Chcą zadebiutować w Anglii na giełdzie wiec już sam ten debiut da kopa spółce matce. Myśle o kursie x 4 na oniec roku a może i wcześniej.
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.