z takim balastem na pokładzie to raczej potrwa to kilka lat. mozna było wykorzystac sytuacje wejsc na 4+ to lepiej wyrzucic. ja juz jestem zmeczony w poniedzialek prawdopodobnie robie out stad. po ciezkich 10 miesiącach
Dnia 2021-02-19 o godz. 17:00 ~grucha napisał(a): > z takim balastem na pokładzie to raczej potrwa to kilka lat. mozna było wykorzystac sytuacje wejsc na 4+ to lepiej wyrzucic. ja juz jestem zmeczony w poniedzialek prawdopodobnie robie out stad. po ciezkich 10 miesiącach
Zgodzę się,że psychicznie wymęczają na maksa. Widać nie raz,że stawiane są batony,żeby nie rosło. Ale czasami też magicznie znikają. Grucha,trochę komuś namieszałeś tymi ostatnimi skupowaniami,szkoda,że chcesz się teraz poddać :-/.
Dnia 2021-02-19 o godz. 17:33 ~Grucha napisał(a): > Dziś już mnie dobiło zamknięcie. Jednym małym zleceniem na 3 sekundy przed końcem zjazd o 3%
Może właśnie o to chodzi? Giełda to psychologia,te wszystkie TKO,może takie zagranie,żeby ktoś się wysypał,bo za szybko urosło? To takie moje gdybanie,ale pewnie nie tylko ja to w taki sposób widzę. I dalej zastanawia mnie wzrost Groclinu,w sumie nic się tam nie dzieje,a wzrost większy niż na 4mass i to nie jednodniowy.
Dnia 2021-02-19 o godz. 19:20 ~We napisał(a): > Trzeba byc de.bilem zeby na koniec sprzedawać 3% nizej. Juz by ten bezmozgowiec poczekal na poniedzialmowe otwarcie
Albo cwaniakiem. Nikt normalnie takiego myku by nie robił i do tego małym pakietem. Może miało właśnie psychicznie zaboleć?
Powoli rosły bardzo powoli - wyliczyłem ze w tym tempie to sygnały kupna będą w kwietniu mocno zachęcać do wejścia.
Po ostatnich dniach widać, że arkusz jest dziurawy i można szybko zrobić tu eldorado. Ale chodzi o to żeby szybciej się dało, więc musi jeszcze się kurs pomielic ( uważam ze jest prowadzony wzorowo pod konkretne daty)
Jeśli się mylę - to tylko moja kasa. Nie sugerujcie się moją opinią.
oczywiscie ze tu są wszelkie dane ku temu by uskutecznic spektakularny rajd-są wychłodzone wskazniki-są wyniki,jest gotowka,są akcje wikany,noi wreszcie są PLOTKI(roznej masci) NO I NIE MA DUZO AKCJI-zalecam cierpliwosc