gniota, wyszedłem na zero. Od kilku dni kurs w miejscu a obroty jak w warzywniaku. Być może to właśnie początek wzrostów, bardziej wytrwałym i cierpliwym życzę zysków.
ja wczoraj dobrałem a dziś chciałem dokupić troszkę żeby mieć na rachunku okrągła liczbę ale już nie weszło, trzba było dorzucić te 30 groszy za akcje :)
No nic
Jeszcze niedawno było tu na forum normalnie . Ale już się zaczyna .... co tam macie ciekawego do powiedzenia ? Rakieta ogień lawina wyleszczanie coś o grubym powiecie ? !
Nie to żebym się chełpił ale udało się sprzedać na górce. No i pytanie pod co taki nagły i krótkotrwały wzrost? Dziwnie to wyglądało, dziwne że kurs znowu tak zleciał? Niemniej technicznie wygląda to nieźle, jest odbicie od wsparcia i powinien być wzrost, jednak ja nie lubię takich anemicznych spółek. Myślę że wzrost będzie ale powolny. Spółka dla cierpliwych i na długi termin, ja osobiście lubię szybszą gratyfikację, więc pewnie na razie będę szukał okazji gdzie indziej.
Test odroczonej gratyfikacji wykonuje się go na dzieciach. Albo dostajesz cukierka już albo dziecko dostaje perspektywę dwóch cukierków po jakiejś chwili. Dzieci które wybierają 2 cukierki są inteligentniejsze stabilniejsze osiągają więcej sukcesów w przyszłym ,życiu mają lepsze kariery . Wykonałeś wlasnie ten test....
Wal się kulawy. Myślałem że możemy tutaj kulturalnie dyskutować i wymieniać się poglądami, przez chwilę zapomniałem że jesteśmy na forum bankiera. Kiś się zatem na spółce która 1,5 roku budowała głowę z ramionami, i pewnie drugie tyle będzie się podrywać do wzrostów. A czy przyjdą to nie wiadomo, nie bez powodu spółka tyle lat szorowała po dnie. Codziennie / co tydzień jest kilka dobrych okazji inwestycyjnych, wolę iść tam gdzie kurs faktycznie rośnie, bo jestem na giełdzie żeby zarabiać. Jeszcze raz wal się kulawy i tobie podobni, z którymi nie można mieć odmiennego zdania bo od razu wyzwą lub obrażą. Resztę pozdrawiam.
To przeczytaj co napisałem potem to co Ty napisałeś .... Ktoś Cię wyzywał ? Taka ciekawostkę podałem wpisz sobie w google. Mogłeś się bronić że to nie dotyczy inwestycji na giełdzie a Ty żebym się walił i że nie mam kultury ...,.........