we wszystkich segmentach: najmocniej dla wojska ,przemyslu i materialow polprzewodnikowych...( kazdy wie co sie stalo na rynku polprzewodnikow ...miamowicie nie do kupienia ..wyprzedane..) poczytac caly wywiad warto würawdzie kurs jest ustawiany i tak przez maklerow jak im pasuje no ale co tam
ops wkradly mi sie niemieckie Ü , przepraszam..dlatego nieznosze pisac na ipadzie, no ale wygodnie na marsie tym razem chyba nie..inaczej by trombili zaciekawilo mnie dla kogo z branzy medycznej opracowuja chip..mowiac o b. duzym zamowieniu gdyby firma zdecydowala sie na zamowienie. Wiem o potencjalnym zastosowaniu w digitalvolumentomographie...simens miesza ostro. b. dziala na fantazje ( no ale to ze trzy lata) czip mm na mm z machiny wielkosci podelka na buty...to bylby hit. A w ogole, najbardziej budujace sa ( co w polskiej spolce przemyslowej ewenementem) wysokosc wydatkow na badania. 10 Mil rocznie. Za to mozna juz paru utalentowanych inzynierow zatrudnic. Nie wciskaja przynajmniej kitu jak wiekszosc preziow na gpw. produkujacych sieczke bez pokrycia. Jak na moj gust ,sa nawet troche nudni w tej swojej zachowawczosci. Dobrze ,ze usamodzielnia sie w USA, o Tajwanie nie wspominam.