• Jakie to uczycie byc przegrywem? Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Pytanie głównie do tych co są ostro załadowani po kilkadziesiąt/kilkaset k tego gównopapieru i nawet jakby chcieli mocno to wyjść nie mogą :D Od pół roku boczniak i jakoś na razie nie zamierza się to zmienić. Fajne zamrożenie kapitału inwestory hah. Dobrze że praktycznie całość opyliłem za 3zł jakiemuś frajerowi i został mi mały pakiet i zwisa mi to czy spadnie do 0 czy urośnie.
  • Re: Jakie to uczycie byc przegrywem? Autor: ~Kosa [109.125.104.*]
    Tak ci zwisa, pewnie nie jedno, ze piszesz tu co kilka dni o DDI. Daruj sobie wypociny. Ja jestem zapakowany i planuje nadal się zapakowywac.
  • Re: Jakie to uczycie byc przegrywem? Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Dnia 2021-02-19 o godz. 09:09 ~Kosa napisał(a):
    > Tak ci zwisa, pewnie nie jedno, ze piszesz tu co kilka dni o DDI. Daruj sobie wypociny. Ja jestem zapakowany i planuje nadal się zapakowywac.

Piszę tutaj żeby Wam dupa pękła z tego że zamroziliście/umoczyliście hajs. Bo widać słabą psychikę macie skoro byle negatywne zdanie o DDI Was rusza, a to znaczy że nie wierzycie w sukces spółki.
    Jasne...sa 2 możliwe scenariusze. Jesteś trolem, który liczy na spadki ALBO sprzedałes i sam nie jesteś pewien, czy dobrze zrobiłeś i upewnisz się tutaj pisząc swoje wypociny i starając się przekonać innych. Giełda to timing i wybór prawidłowej spółki. Tutaj pasują oba czynniki. Ja nie siedzę tu od lat, wszedłem w zeszłym roku i wiem ze w tym będzie się dziać. I zostanę tutaj pewnie na dłużej, gdyż ta spółka ma potencjał jak niewiele innych i wreszcie, po przejściach i błędach które dla spółek sa bezcenne jako doświadczenie, ten potencjał pokaże.
    A jeżeli wszedłeś tu za wcześnie, zle analizując bądź mając może po prostu pecha, i się kiszisz tu przez lata, to jesteś sfustrowany. Jeżeli twoja frustracja powoduje, ze nie dostrzegasz zmiany na spółce, to nie jesteś tak dobrym inwestorem jak myślisz i działasz jedynie pod wpływem emocji. Co na giełdzie jest kiepskim pomysłem.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.176.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jakie to uczycie byc przegrywem? Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Dnia 2021-02-19 o godz. 09:21 ~Wojtek napisał(a):
    > Zapytaj swojego ojca.

Pojazd na rodzine zawsze wykazują osoby wykazujące się brakiem jakichkolwiek argumentów, także jest mi Ciebie żal, że wisisz na haku HAHA
  • Re: Jakie to uczycie byc przegrywem? Autor: ~Wojtek [94.254.176.*]
    Gdybym miał takiego syna jak ty to czułbym się przegrywem. Czego nie rozumiesz?
  • Re: Jakie to uczycie byc przegrywem? Autor: ~Rado [176.115.87.*]
    Makabra warować mi na posterunku, tak jak pisałem. Na razie szeregowy spisujecie się poprawnie, ale zawsze może być lepiej. Flaszka już się chłodzi!
  • Re: Jakie to uczycie byc przegrywem? Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    Dnia 2021-02-19 o godz. 09:33 ~Wojtek napisał(a):
    > Gdybym miał takiego syna jak ty to czułbym się przegrywem. Czego nie rozumiesz?

Racja.
[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.