Jarek byłeś, widziałeś? Ja byłem rozmawiałem i nie ważne gdzie się coś robi. Ważne żeby były efekty takie jak tutaj. Dałbyś już nam spokój i przeniósł się na inną spółkę bo Twoje wpisy robią się nudne.
Ale Wy my jesteśmy jedynymi osobami które coś " Jarkowi" odpowiedzą on uważa to za rozmowę my za nudzenie i pitolenie :) Jarku trzymaj się zdrowo ty rozwiń swą działalność w piwnicy nakop sobie CYNACoin , a tak poważnie to nie znam Cię ale zmień doktora i dostawcę bo Cię oszukują
Jarek. Internet to takie wirtualne miejsce gdzie nie ma biurek I ludzi. Wiesz . U Ciebie na wsi wszystko drewniane. U kolegi z Miasta betonowe. A w BPC wirtualna kasa. Gry. Wirtualna rzeczywistość. Jarek czy ty wiesz że gdyby nie liczby urojone to ty byłbyś np.kozą.
Tyle że w Twoim przypadku to nie ma znaczenia.
Jarku, czytałem dziś fajną książkę. Piszą, że nowe - to bardziej doskonałe stare. Skopiowane, ulepszone, z własnym wkładem. Stwórz coś nowego, naucz się od lepszych, niech ludzie usłyszą o Tobie nie tylko z Forum BPC - i wtedy sami przyjdą do Ciebie rozmawiać, a nie będziesz szukał zaspokojenia swoich potrzeb komunikacji w taki oto niehonorowy sposób.
Ten Pan to wszystko jedna osoba "nasz Jaruś" inwestor z koziej wólki handlujący cynamonem oraz takimi perłami jak Govena.
Gdyby ktoś kiedykolwiek poczuł się dotknięty przez naszego Jarusia, albo ze względu na jego zakłamane wpisy podjął złą decyzję inwestycyjną (np. zamierzał trzymać akcje długoterminowo a sprzedał pod jego persfazją, kiedy to akcje cały czas rosną) polecam założyć temu Panu sprawę ;)
IP są również zabezpieczone przez bankier. W końcu ten nasz cynamonik był wielokrotnie karany Banem na forum za łamanie regulaminu.