....Rok 2020 byłe bardzo dobry i intensywny. Transakcje sprzedaży BBI oceniam bardzo dobrze. ABS przejął portfel BBI i umocnił się w akcjonariacie kilku spółek. .....
Odnośnie Inbook/Medicofarma to cały czas realizujemy umowę inwestycyjną.
Jak największy akcjonariusz ABS jestem zwolennikiem budowania wartości ale kilka razy wypłaciliśmy dywidendę.
Czyli dobrze się zapowiada :)
Spolka przypomina mi Inc, tam sie czailem aby wejść a potem w kilkanaście sesji odjechala z 2 zl na 5.. Potem bylo nawet ok 15 :)
trochę dziwne prawie 1,50 pln niezaudytowanego zysku na akcje za 2020 (zaudytowane dane 19 marca) i po 2,44 pln handlują dziś .Nieprawdopodobne. 2 mln pln spółka potrzebuje na 12 kwietnia potrzebuje na wykup obligacji i to wszystko .Księgują to jako zobowiązania długoterminowe .Żadnych niespodzianek tu nie powinno być .Dlaczego zatem spółka jest taka tania na nc? może ktoś odpowie ?o co tu chodzi?
Tez zachodziłem w głowę dlaczego Inc kosztuje kilkanaście milionów złotych... W kilkadziesiąt dni wartośc skoczyła o kilkaset %....
Spokojnie, potrzeba chwili :)
Paul, jeśli to są słowa prezesa, to rzeczywiście dobrze się zapowiada. Myślę, że niedowartościowana spółka. Wszyscy szukają spółek spekulacyjnych, a tu proszę...perełka jak nic.