Nie wiem czy większość zdaje sobie sprawy z tego co tutaj się będzie za niedługo działo.
Liczę, że dołączy do obrotu seria I jak najwcześniej, i wskoczy inwestor instytucjonalny. Nie bez powodu też Cieszewski zapewnił sobie możliwość zwiększenia zaangażowania w spółce o 36 mln, EMI I UK na finiszu, do tego ekspansja na nowe rynki, zmniejszenie kosztów stałych i kosztów finansowania, a całe napięcie trzyma seria I, myślę, że jak puści, to rakieta dopiero wystartuje.
Nie ośmieszaj się już bardziej red. Tu widać, ze ktoś to pięknie akumuluje...a sprzedaje ktoś kto bardzo potrzebuje kasy i jest to jedna osoba plus czasem jakaś marna leszczyna jak ty z 500 złotych na koncie :)))
Oczywiście, że będzie, tu nie jest pytanie czy tylko kiedy, a podaż zaraz zostanie wybrana, niech jeszcze obroty podskoczą, spółka skupem dziennie coś podobiera i mamy go (sypacza), wróci sobie na wyższych poziomach
Dnia 2021-02-19 o godz. 12:47 ~red napisał(a): > Lecicie w przepaśc , a i tak najlepsze teksty to"ale ewidentnie widac ,że ktos to zbiera" heheheheheheh
Wróżbita red :) Zaszczepiłeś się już... od wścieklizny :)?
red, możemy iść o zakład, Ty pisałeś 5zł ja 55, jeżeli będzie 5zł to wpłacam 5000zł charytatywnie na konto jakiegoś potrzebującego malucha z siepomaga.pl a jeżeli będzie 55, to 5000zł wpłacasz Ty.
Przecież red takich pieniędzy na oczy nie widział:) poza tym, żeby się z kims zakładać to trzeba mieć honor a na tym forum zostało to wielokrotnie udowodnione, ze on honoru nie na już kilka lat o ile kiedykolwiek miał
Dnia 2021-02-19 o godz. 13:11 ~Michał napisał(a): > red, możemy iść o zakład, Ty pisałeś 5zł ja 55, jeżeli będzie 5zł to wpłacam 5000zł charytatywnie na konto jakiegoś potrzebującego malucha z siepomaga.pl a jeżeli będzie 55, to 5000zł wpłacasz Ty.
I to jest coś godnego uwagi, tu Michał ma to coś ( przysłowiowe „jaja”), SZACUN