Dziękuję wszystkim, którzy to ode mnie odkupili! Tyle miesięcy kiszenia z obrotami po kilkaset złotych dziennie.... Ubrali ludzi na jesień pod list intencyjny, z którego nic nie wyszło... ubieraja na wiosnę, oby nie powtórzyło się to samo.. Życzę powodzenia tym którzy weszli ponad 60gr i życzę duuużo cierpliwości!
Uwierz mi tutaj hien, sępów, wielorybów, grubasów i kogo sobie wymyślisz nie będzie.. ale każdy zrobi jak uważa. Sam wszedłem tutaj przy pierwszej pompie za ponad 1zł, sprzedając biomed na dużym plusie i wierząc, że na eko też ładnie zarobie. Skończyło się uśrednianiem przez kilka miesięcy żeby nareszcie dzisiaj odzyskać kasę z biomed.
dlatego taki obroty, dziś musza oddac ci zawiedzeni od kilku miesiecy jak b3 (nie ma znaczenia dla nich ze zysk poprawili 8 krotnie w stosunku do 2019 a kurs w tym samym miejscu)
nowa ekipa musi to rozbując i zagrac pod poprawe wyników i w koncu działanie a nie tylko listy intencyjne bo stara ekipa co tu rozgrywa ustawiła zapore na 70 groszy prawie 150 tysi od kilku miesiecy tak sobie tam stoi
Oby tak było, że nowy akcjonariat ruszy spółkę do góry. Siedziałem tutaj kilka miesięcy czekając na jakieś info od zarządu ale zamiast konkretów znów list intencyjny - drugi raz nie chce się nabrać na sztucznego cukierka. Ze swojej strony nie naganiam ani na zakup ani na sprzedaż. Po prostu radzę ostrożność w kierowaniu się w inwestycję pod ich listy intencyjne. Niedługo pewnie zrobi się setka tematów typu UP UP UP, pociąg rusza, wyleszczeni wystomp itd.. Dlatego może warto zachować tutaj jakiś poziom, może wypowie się jeszcze ktoś ze starej ekipy, ubranej w zeszłym roku :)
ale z drugiej strony moze cały czas ta sama ekpa rozgrywa..tyle miesiecy meczyli i tak jak wczoraj pisałem zamykali kilka razy 1 akcją po minimum nie po to aby to rozegrać w 1 dzień? Wczoraj wywalili 25 tysi i od razy tyle samo zabrali w góre jakims algorytmem po tysiac akcji (pewnie swoich porozbijanych) ...jedno jest pewne pogrywają sobie tutaj nieźle z akcjonariatem