• Perspektywy Nestmedic cd Autor: ~xcd [193.200.133.*]
    spółka na dziś na marginesie, ale obstawiam że już za kilka tygodni kurs się obudzi, pierwsza okazja to będzie objęcie akcji nowej emisji przez inwestora do 17 marca- co potwierdzi wiarę inwestora w sukces- i rynek powinien to zauważyć, tuż potem winna się pojawić informacja o ukończeniu prac nad Pregnabit Pro- a to powinno otworzyć możliwość składania zamówień przez Finlandię- w kwietniu/maju- zgodnie z komunikatem sprzed kilku miesięcy- a to będzie już przełom którego rynek nie może zignorować
  • Re: Perspektywy Nestmedic cd Autor: ~Kazik [83.12.98.*]
    Dobrze Mówisz Jesteś chyba blisko Zarządu ?
    Uważam iż tym razem jest olbrzymia szansa na powodzenie tego biznesu. Akcji więcej niż 20% mieć nie wolno mam z 18 i od kilku dni nic nie mogę dobrać. Pozdrawiam
  • Re: Perspektywy Nestmedic cd Autor: ~xcd [193.200.133.*]
    doceniam twój pozytywny komentarz niestety nie mogę odnieść się do pierwszego pytania, a co do spółki to miałem w ostatnich miesiącach momenty zwątpienia- niektórzy pewnie wiedzą jak to jest jak masz kapitał zamrożony i wrażenie że akurat w tym momencie wszystko dookoła rośnie a tobie przechodzą koło nosa życiowe okazje, ale dziś to widzę pozytywy, dlatego że obecnie trudno byłoby skupić satysfakcjonującą liczbę akcji na obecnych poziomach- a tak- akcje sobie czekają na rozwój sytuacji, być może za kilka miesięcy będzie można je stopniowo monetyzować za sensowne pieniądze, a może, jak perspektywy będą naprawdę dobre to zostawić na dłużej - być może nawet pod kątem dywidendy- choć tutaj jest duży znak zapytania jaki będzie los spółki po najpewniej przejęciu jej pakietu przez inwestora branżowego
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.28.211.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Perspektywy Nestmedic cd Autor: ~Jola [84.16.238.*]
    Przecież ta aktualna strategia nie różni się niczym od tej poprzednio prezentowanej. Wystarczy cofnać się parę lat wstecz i zobaczyć co obiecywali. Wersja pro to to samo urządzenie tylko chmura zewnętrzna. Przy poprzedniej wersji też była zdalna diagnostyka i pomoc.
    Mitycznej zgody fda jak nie było tak nie ma, nie wiadomo nawet do końca, czy jest złożony wniosek, zresztą konkurencja im już tam odjechała.

Chyba fajny produkt, powinien iść w czasach covidu, a jednak po raz kolejny nie wyszło. Spadek przychodów o 79%. B2C to ostatnia deska ratunku.
  • Re: Perspektywy Nestmedic cd Autor: ~xcd [193.200.133.*]
    też mam pewne obawy czy się tym razem uda, ale tak jak piszesz, fajne urządzenie do celu nadzoru ciąż yw ostatniej fazie-ile ciężarnych niepokoi się o stan płodu i swój- zapewne sporo-a takie urządzenie da im pewien spokój psychiczny-dlatego wierzę że ma ono przyszłość, i może nie trzeba wymyślać czego całkiem nowego tylko zrobić facelifting, tj dodać kilka funkcji, zrobić ładniejszą obudowę, bezprzewodowe sondy, moduł do fb i będzie się sprzedawać, wierzę że DB wie co robi- i to jest główna różnica: była spółka prowadzona przez amatorów tj przez założycielki a jest spółka prowadzona przez profesjonalistów th DB- i to czyni największą różnicę, ci goście wiedzą jak się wprowadza taki start-up na rynek
[x]
NESTMEDIC 0,00% 0,83 2025-10-17 12:38:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.