• Obrót 30 % wszystkich akcji Autor: ~FON [83.7.181.*]
    Dzisiaj przemieliło się prawie 30 % wszystkich akcji spójki. O czyn to świadczy ?
  • Re: Obrót 30 % wszystkich akcji Autor: ~Ta [83.26.171.*]
    Z wora do wora i odbieranie na -30% w strachu
  • Re: Obrót 30 % wszystkich akcji Autor: ~robi [185.129.79.*]
    Z wora do wora i wyrzucanie akcji niby w promocji, po przecież -30 :-)
  • Re: Obrót 30 % wszystkich akcji Autor: ~Wojtek [185.54.59.*]
    Niestety jak się patrzy z boku to nie jest to takie proste czy zbieranie czy sypanie. Przyszłość zweryfikuje. Ale patrząc na Atlantis który spada na pysk bo ma być split to czy tutaj będzie inaczej?
    Tak samo bez sensu była by ta wczorajsza podbitka na zamknięcie kupili papier PKC po 52gr żeby nagle lawinę zrobić? To akurat jest jak dla mnie zagrywka żeby leszcz chętniej oddawał na tych poziomach bo jak by np było po 20gr to nie zbili by tyle % kursu za duży popyt by był
    Zwróć uwagę ze było dokładnie tak samo jak wczoraj każde widły były przepychane w dol na sile choć mogli na wyższych poziomach ubierać wiec jak dla mnie z łatwością uwalili kurs i 30% taniej papier przerzucali
  • Re: Obrót 30 % wszystkich akcji Autor: ~Isa [188.146.102.*]
    Szukają fr...
    Już myślisz się kończy to drugie walą tak codzień tańsza cena
  • Re: Obrót 30 % wszystkich akcji Autor: ~MG [83.5.218.*]
    Kupiłam za 0,172 zł i sprzedałam za 0,39 zł.Nie powiem ,odczuwałam żal, ze za szybko ,ale patrząc na to co tu się dzieje ,cieszę się ze wyszłam w pore .Życzę Panstwu, aby udało się Wam ,sprzedawać w godziwych cenach .Pozdrawiam .
  • Re: Obrót 30 % wszystkich akcji Autor: ~Pol [5.173.32.*]
    Oj dzieci drogie, nawet sobie nie zdajecie sprawy w jaką pułapkę wpadliście. Szkoda Waszej kasy, no ale tak jest jak ktoś chce szybko się wzbogacić.
  • Re: Obrót 30 % wszystkich akcji Autor: ~fred [46.149.223.*]
    a bu ha ha ha
    A może wszyscy myśleli że dzisiaj na koniec sesji będzie ostro do góry tak jak wczoraj i kupywali a na koniec rozczarowanie. Zresztą pod co ma rosnąć skoro wartość księgowa w Raporcie to 0,12 euro czyli ok 50 groszy no i tyle było.
    Widzę ze chyba celowo kolega w błąd wprowadza zobaczymy jutro i w piątek.

Obniżenie wartości księgowej (Est. Arvestuslik väärtus) wszystkich akcji Spółki pięć (5) razy bez zmiany kapitału zakładowego Spółki z 0,55 EUR na akcję do 0,11 EUR na akcję, następuje poprzez równoczesny proporcjonalny wzrost liczby akcji pięć (5) razy z istniejących 52 500 000 (pięćdziesiąt dwa miliony pięćset tysięcy) akcji do 262 500 000 (dwieście sześćdziesiąt dwa miliony pięćset tysięcy) akcji (podział akcji).
    A od kiedy to wartość księgową akcji oblicza się tylko z kapitału zakładowego.? Kapitał zakładowy określa cenę nominalną akcji i jest tylko jednym z wielu składników wyceny kapitałów własnych. 0,55 euro to cena nominalna a wartość księgowa akcji to 0,12 euro. Tak widnieje w raporcie
    To dlaczego ktoś miał by oddawać papier poniżej wartości księgowania ulicy tym bardziej to wyglada na odbieranie od wystraszonych
    I zwróć uwagę ze był „popychacz” 44gr i jak za dużo osób oddawało to przepchal widły niżej zamiast po prostu wystawiać na sprzedaż jak dla mnie cała ta zagrywka śmierdzi i to nie będzie koniec tych roszad.
  • Re: Obrót 30 % wszystkich akcji Autor: ~prawda_w_oczy_kole [178.159.162.*]
    Nie wiem od kiedy jesteście na giełdzie ale jedno musicie wiedzieć, Patrowicze tylko czekają na dawców kapitału żeby ożenić ich z papierem i zwinąć interes ( nie wiem ilu z was pamięta PIS- skrót od polskich inwestorów, gdzie zrobili pp, zgarnęli kasę i się zwinęli. Był chwilę spokój z nimi jak sobie stworzyli NovąGiełdę na której też pewnie trochę osób złapali a później się zwinęli i znowu wrócili na banana słysząc, że dużo nowych osób otwiera rachunki w dm by ich wydoić z kasy. Pamiętajcie jedno, oni na swoich spółkach nic nie robią oprócz splitów, resplitów etc.
[x]
FON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.