Tez czekam na info jednak rozumiem takie działanie. Po co informować o pozytywach jeśli w niższych cenach można skupować. Ja czekam na najważniejszy raport za 2020 rok który musza opublikować. W zarządzie są pewnie spory co z ta kasa zarobiona zrobić. Czy dywidenda czy skupować na wyższych poziomach. Dla nas jedna i druga propozycja jest dobra. Zwróćcie uwagę ze na poziomach obecnych chętnych do sprzedaży poważnych pakietów jest BRAK Nie mówię o bawieniu się po 5 -50 sztuk bo zysk zjada prowizja Osobiście czekam na 25-30zł
Zobacz że szybko zgarnięte w cenie poniżej 20zł Później ktoś parę akcji wypchał po 19,40 by zbić kurs. Brak chętnych do oddania poniżej 20-24 w większych pakietach. powyżej 25 sa stałe zlecenia z większymi pakietami
No i proszę. Sprawdzian nastrojów trwa poziom 20-21 przetestowany i zgarnięty pakiet. Teraz śmieszne 90 sztuk na zbicie. No to czekamy na sprawdzian 21-25 makler EAH ma pieniądze??????????
Poniedziałek był sprawdzianem czy trzymający oddadzą po mniej niż 20zł Pakieciki po parę sztuk i w sumie 800. Wniosek jeden który już omawiałem wcześniej. Z wykresu wychodzi opór przy kupnie na 25zł przy sprzedaży opór na 19,25. Która opcja będzie właściwa. Myślę że dziś się okaże. Muszą zebrać z rynku do marca parędziesiąt tysięcy sztuk. Rozliczenia. Zostało parę dni. To jeśli nie ten tydzień to kiedy. 10%- 20% w cztery dni - to jest możliwe. Zobaczymy.
Wiadomo że jeszcze nie zebrali bo w informacjach muszą się takie rzeczy pojawiać. A dlaczego muszą? Po pierwsze bo muszą zrealizować uchwałę walnego. Po drugie jeśli chcesz wypłacić za papier dywidendę to po co komuś jak można sobie. Oczywiście jak masz większość to na walnych decydujesz co chcesz. Jutro trzeci dzień sprawdzianu. Pozdrawiam
Dzisiaj ciekawa sytuacja. Dwie bariery i sprawdzian . Małe pakieciki latają na początku dnia. Ustawione z ukrycia kupno i ustawiana sprzedaż. Do jakiego poziomu dojdzie skup??? Co ciekawe brak infa które powinno byc opublikowane.
Witam. Wszyscy czekają na informację. W którą stronę pójdzie bariery sztywnie w przedziale małe pakieciki. Takie cykanie jest denerwujące ale to ma właśnie taki cel. Premia za rok w firmie będzie już niedługo. W złotówkach czy akcjach?