Oj chłopcze popełniłeś duży błąd. Zapoznaj się z 216 §2 Kk ta wiedza będzie ci potrzebna, nikt bezkarnie nie obrazi mnie , Bądź pewien kary za ten wpis,
Dnia 2021-02-17 o godz. 17:54 ~grucha napisał(a): > normalnie się zesrałem ze strachu. moge ci to powtorzyc w twarz jak widzę brak ci ogłady , kultury daruj ale nie zniżę sie do twojego poziomu aby polemizować z tobą nie wiem czy panowie spod budki z tanim winem zechcieli by z kims takim zamienić choć słowo
Dnia 2021-02-17 o godz. 17:24 ~Zeus napisał(a): > Jutro może zaliczyć zjazd , do ilu ? > > Wystarczy spojrzeć na wykres > > Nie przebiło 3,54
Zeus,błagam,nie pisz w stylu Scettino :-D. Zobaczymy,co jutro będzie,są przecież 3 opcje: urośnie,spadnie albo będzie ziobro :-D. Ja wybieram bramkę nr.1
czy może rosnąć bez korekt ? nie nie istotne jest co w czasie sesji , zamek jest ważny. jutro będzie ciekawie , to pewne a do we - nieudana z ciebie wróżka , pisałem , iż kółek nie warto kręcić , nic nie sprzedałem , trochę dokupiłem po 3,18 i 3,28
za to od ciebie bije pełna ogłada, kultura i notoryczne zakłamywanie rzeczywistosci. pełen profesjonalizm manipulacji. Raz widzi spadek na 3,02 ustawia sie na kupno, nie wyszlo. po sesji daje info ze jutro zjazd bo nie przebiło 3,54.
ale Panowie, Zeus ma trochę racji. KOrekta w końcu musi się pojawić i lepiej niech będzie teraz niż poźniej. Żaden kurs nie może rosnąć w nieskończoność.
Dnia 2021-02-17 o godz. 18:45 sandman76 napisał(a): > ale Panowie, > Zeus ma trochę racji. > KOrekta w końcu musi się pojawić i lepiej niech będzie teraz niż poźniej. Żaden kurs nie może rosnąć w nieskończoność. > > Wybicie jest faktem.
Dnia 2021-02-17 o godz. 19:33 ~we napisał(a): > Dnia 2021-02-17 o godz. 18:45 sandman76 napisał(a): > > ale Panowie, > > Zeus ma trochę racji. > > KOrekta w końcu musi się pojawić i lepiej niech będzie teraz niż poźniej. Żaden kurs nie może rosnąć w nieskończoność. > > > > Wybicie jest faktem. > > Ty pewnie też troche wyrzuciles jak przy 4,7
może tak, może nie :) Czy jeżeli napiszę że nie to mi uwierzysz? A jak napisze że tak , to tez uwierzysz?