Zwracam sie do kolegi cmpunka bo jesteś tu dłużej dziś przeglądałem stare espi sanwila , czy to prawda bo jestem tu od kwietnia ale uwadze mi to przeleciało że fundusz 4 lata temu chciał skupić caaly pakiet Sanwila tylko mu się nie udało
Leon,odpisałem w sąsiednim temacie. Ale w skrócie napiszę,że nie mam bladego pojęcia,choć ten skup 700 tys. akcji to mogło być takie wstępne podejście do ściągnięcia z giełdy,bo i kurs był prawie jak za.darmo :-).
Jeżeli pisałeś prawdę co o posiadanym pakiecie to mam podobny do twojego tyle w temacie a co do pisania to czynię żeby móc się przekonac co do janości swojego zakupu po drugie dokupuję systema tycznie co miesiąc zamiast wrzucać w PPK JUŻ z resztą to pisałem pozdrawiam a co zakupów nie bawię na krótkie inwestowanie
Dnia 2021-02-17 o godz. 17:27 ~Leon74 napisał(a): > Jeżeli pisałeś prawdę co o posiadanym pakiecie to mam podobny do twojego tyle w temacie a co do pisania to czynię żeby móc się przekonac co do janości swojego zakupu po drugie dokupuję systema tycznie co miesiąc zamiast wrzucać w PPK JUŻ z resztą to pisałem pozdrawiam a co zakupów nie bawię na krótkie inwestowanie
W takim razie czemu nie chciales pokazac pakietu na 300, jak chcielismy sprawdzic ilu nas jest zeby zebrać 5%? Grucha na 300 nie wstawil bo niby nie mogl na swoim maklerze, ale poznien na innym poziomie pokazal
Osobiście uważam że wystawianie akcji nie ma sensu za duzo tutaj jest jadu ktory temu nie słuzy Co do swojego pakietu to jestem spoojny jeszcze raz napiszę dokupuję co miesiac nie zważając na rynek i tak mam zamiar poczynać do 10 zyta lepiej tutaj niz w chodzic w PPK.czas pokaże czy mialem racje, twierdzę ze Sanwil w dobie tego co się dzieje tj przerwane dostawy z chin jest w komfortowej sytuacji a prędzej Czy póżniej będą profity .dodatkowo Wikana też daje choć wirtualne ale duże profity dla Sanwila Jest tu na forum kilka ciekawych wymian ale to tylko ułamek za dużo jadu występuje a widze jak ktoś opusci pokład momentalnie zmienia zdanie co do wartosci Sanwila.