Ktoś pozbył się ponad 6K na raz - dość nietypowe, mając na uwadze, że dzienny obrót waha się w przedziale 1000 do 3000 i po dość niskiej stawce... Coś się święci?
Nie ja. Ja skupywałem poniżej 2,50 - ale coś mi mówi, że szybko zaraz wyjdę ze spółki, bo jest zero informacji "co robią, na kiedy robią"... ja rozumiem, że to NewConnect, ale minimum komunikacji dla inwestorów wypadałoby podać.
Był wyceniany... na ponad 60M na otwarciu.. spadł o 60% w przeciągu roku. Obecnie 24M.. ale jeszcze chwilę poczekamy i Jacki powiedzą do widzenia, sprzedadzą... i rozsiądą się w fotelu - bo im po 4M na głowę wystarczy - tego się każdy obawia, bo nie wyglądają na rekinów biznesu.
Jacki nie mają komu sprzedać takiej ilości, muszą najpierw zbudować wartość, żeby ktoś odebrał od nich papier. Nie sądzę, żeby planowali całkowity exit w najbliższych latach. PR u nich kuleje, powinni oddelegować kogoś na jeden dzień w tygodniu do działań promo.
Teraz to by im mysle nie zalezalo, moze jak uda im sie emisja i ktos obejmie nowe akcje po 2.3 to wtedy wpuszcza jakis PR zeby podbic kurs. A poki co mysle ze do jesieni warzywniak, mozna zbierac na zjazdach