wiem, ze wielu tu się z tym co zaraz opisze nie zgodzi, ale prawda jest taka ze... wszyscy zostaliscie ubrani jaki silny sternik? jakie wypalanie podazy? co za bzdury tu wypisujecie - tyle o tej podazy pierniczycie eksperci od siedmiu bolesci a tu przeciez druga strona arkusza pustka wieje! na sprzedazy wisi baton 25k sztuk na 6,50 - przeciez tylu to na kupno w calym arkuszu nie macie, nikt tego nie chce, a probujac stworzyc sztuczny popyt na miernym walorze zakladacie sobie powoli petle na szyje: sami sie tratujecie, sami sie nakrecacie, sami ze soba handlujecie, wreszcie sami miedzy soba spanikujecie i sami ze soba pieknie zatoniecie, dziekuje
:D Kto się nabierze na coś takiego. Właśnie jakby batona nie było to tylko by pokazywało, że nie ma zainteresowania. Batony ogromne właśnie ustawia się aby zebrać akcje a nie się ich pozbyć. Na Play2Chill był podobny, na Unilabie też. Wiesz co będzie z tym batonem za kilka dni? Zniknie. A jak spojrzysz nawet na P2C to tam właśnie po 2 dniach silnych wzrostów była korekta 2 dni i potem 5 dni góra.
lo baben - dla polskiej szkoly inwestowania nie ma juz ratunku, przecież to są jakieś szachy dla debili, dobranoc moi wy milionerzy, ktos tam chcial bym tu zajrzal i mu opinie szybka dal, patrze na to przedszkole inwestycyjne i niedowierzam jakie cyrki na indeksach w tej polsce macie, ale co sie dziwic - jak tu u fundamentow bawicie sie jak bawicie, to tak potem macie że sami w tej piaskownicy siedzicie i sie ze soba zrecie a kapital plynie gdzie indziej
Wywody "bezinteresownego" eksperta od rynków kapitałowych, który nie ma akcji i ostrzega biednych leszczy przed utratą kapitału, odcinek 2137. Skąd ja to znam... Mnie interesuje fakt, że w tym roku są 2 premiery, kapitalizacja wynosi około 15 milionów, co na ten moment stawia spółkę w jednym rzędzie ze "śmieciuchami" bez perspektyw, a w akcjonariacie jest Playway, który ma roczny lock-up na akcje, podobnie jak kilku innych akcjonariuszy, co wynika z dokumentu informacyjnego. Wolę zbierać teraz gdy leszcze się tratują przy wywalaniu, niż jak będzie po 8 zeta, joł.
Są trole spadkowe obrzydzające spółkę i "martwiące" się o nasze pieniądze. Będą wzrosty tylko te ***** muszą napełnić swoje portfeliki akcjami a branych po 4,4 zostało już tylko ok.100k. Przemielilo się ponad 800k. Zatem będą zaostrzać hejt bo akcji tanich coraz mniej.