Jesteśmy tym wczorajszym zamkiem w najgorszym punkcie
Na początku listopada od 3,2 był zjazd na 2,5 , podejście pod 3.2 i znowu zjazd na 2,8
Mamy 3.22 i dzisiejsza sesja jest kluczowa .
Wczorajsza świeca niczego sobie , ale rynek jest chwiejny
Warto być 3.02-3.04. , ale kręcenia kółek nie zalecam
Może nie będzie tak źle. Technika czasem zawodzi :-). No i nie każdy się nią kieruje. Logicznie rzecz biorąc,może być przeciąganie liny,to wiadomo,bo trochę groszołapów tu zawisło,ale jak już wyjadą,to powinno dalej rosnąć. Z resztą mało kto jest tu w perspektywie tygodni,raczej miesięcy a nawet dłużej.
tych bojących juz nie ma -skorzystali i uciekli ALE SKORZYSTALI TEZ CI CO KUPILI-czyli przeciąganie liny -osobiscie uwazam ze ujawniający sie popyt jasno wskazał kierunek
Cmpunk dokładnie właśnie technika trochę się nie sprawdziła, bo po zamknięciu trójkąta w piątek, powinien być zjazd na 2,5X i dopiero wybicie. Oby było dobrze :-)
Zobaczcie jak urósł Mlsystem. Jeszcze przed wizytą prezydenta był napompowany, a i tak jeszcze zdołał urosnąć 50%. Może Sanwil będzie następny, do pochwalenia się jak to sobie świetnie radzimy z wirusem i jak firmy się rozwijają w pandemii?
Dnia 2021-02-17 o godz. 09:06 ~11 napisał(a): > Coś mi mówi że Andrzej niebawem odwiedzi też fabrykę Sanwila. Propaganda sukcesu musimy być dalej zasilana :)
Nie wiem,czy to najlepszy pomysł :-D. Oby tylko tam się Sasin nie wybrał... :-o.
Dnia 2021-02-17 o godz. 10:05 ~111 napisał(a): > cm może by tak jakiegoś emaila skrobnąć do tvp, albo kancelarii? :)
Nie wiem,w jaki sposób miałoby to pomóc. Ktoś kiedyś wspominał o Czeleju,ale czy gość miałby chęć się tym zajmować? A najlepiej to by pomógł Żyznowski,ale czy maile,które do Kruszewskiego były wysłane,w jakikolwiek sposób będą mieć na to wpływ,tego nie wie nikt. A jak już wspomniałem,Merc i Sanwil by się super uzupełniały :-).
Czyżbym pomylił się za nisko ustawione koszyczki .....ech a tak chciałem powiększyć zaangażowanie Panowie zrzućcie tak choć na 3,10 , już nie musi być 3,04 :):):)
Dnia 2021-02-17 o godz. 10:18 ~zeus napisał(a): > Czyżbym pomylił się > za nisko ustawione koszyczki .....ech > a tak chciałem powiększyć zaangażowanie > Panowie zrzućcie tak choć na 3,10 , już nie musi być 3,04 > :):):) >
Zeus,zdarza się,nie ma ludzi nieomylnych :-). Ale było wcześniej tyle okazji do kupienia,że kto chciał i mógł,ten wszedł na maksa,teraz tylko cieszyć się,że rośnie,oby jak najdłużej i najwyżej :-).