Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy dzisiaj. Super dzień, tylko żeby kurs się utrzymał. Ładnie pod konie sesji ktoś kupił ponad 22.100 akcji. Tak jak pisałem 6 zł musi być co najmniej. Przed nami również rozwinięcie strategii, w tym kontrakty zagraniczne. Jestem mega optymistycznie spokojny, że ten rok będzie suuuuuuuper dla EC2 i tym samym dla nas.
Piszesz wydmuszka? Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Wiem, że gul lata, bo nie posłuchało się mądrzejszego, a ty zastanawiasz się, czy kupić czy nie. Wiesz, to jakoś skuteczny jestem w tym naganianiu od ok 0,30 zł. Tylko, że ja wiem o czym piszę, a ty nie masz najmniejszego pojęcia. Ja zarabiam, a ty ciągle patrzysz na swoje 1 k zł i nie wiesz co z tą swoją poduszką finansową zrobić.
Amareto ale widać, że nie dla wszystkich tj. tych, którzy z ręka w nocniku obudzili się i teraz swoją nieudolność zrzucają na wszystkich tylko nie na siebie. A kto bronił im uruchomić myślenie? No ale dla niektórych to jest za trudne lub nie mają narządu, którym to się robi.
Tez jestem na tej spółce od 40 groszy. Obserwowałem jak obecny Zarząd wyciągnął ją z niebytu, jak spłacił wszystkie zoobowiązania i zabezpieczył solidną gotówkę w kasie, jak zbudował się mocny akcjonariat, jak świętowali sukces wdrożenia e-recepty, jak powstawał Tech med house którego Prezesem jest były Prezes Saxo banku, jednego z największych banków inwestycyjnych w Europie. Obecnie rynki zagraniczne, akcelerator start upów w branży tech med, baza software housów które łącznie zatrudniają 250 programistów. Można różne głupoty wypisywać ale takie są fakty i dzisiejsze wzrosty to nie przypadek.