Cos czuje że jutro będzie ostry zjazd jak ludzie zaczną z samego rana sprzedawać po PKC , dziwne to bardzo co tu się wyprawia. Ktoś się bawi tko , wydarzy się tu tragedia . Sam trzymam akcje od 0,23 gr.
Miło by było , ale nie można się dać emocjom chwilowym i na rozum to co tu się dzieje to mam spore obawy , trzeba byc teraz bardzo ostrożnym , nie wiadomo co tu się teraz wydarzy , może i urosnąc ostro oraz i też spaść
Niby topor jest blisko, z drugiej strony od rana sporo akcji poszlo po cenie wyzszej lub rownej zamknieciu z wczoraj. Bardzo ciekawy bedzie przebieg kolejnych sesji, bo chyba na jutrzejszej to sie nie skonczy - trudno wierzyc, ze taki ruch bylby wykonany dla tego wzrostu... tym bardziej, ze papier wg mnie byl zbierany juz od miesiaca. Badzmy czujni! pozdro
Dokładnie .Rano przed otwarciem było tyleset tysięcy kupna po PKC ,które raptem zniknęło i jazda w dol .To co wydarzyło się na koniec sesji niestety zle wróży i historie ludzi którzy wisieli bądź wisza tu nadal na ogromnych hakach ,mogą sie powtórzyć .Pozdrawiam .
Ja wyszedłem po 0,51 i jest trochę żal bo miałem ustawić zlecenie na 0,55 i teraz byłbym szczęśliwszy ale jest ok dzisiaj najszybciej zarobione na giełdzie pieniądze ...