• Konar zapłonął? Autor: ~Ghostrider318 [31.60.83.*]
    Cos czuje że jutro będzie ostry zjazd jak ludzie zaczną z samego rana sprzedawać po PKC , dziwne to bardzo co tu się wyprawia. Ktoś się bawi tko , wydarzy się tu tragedia . Sam trzymam akcje od 0,23 gr.
  • Re: Konar zapłonął? Autor: ~pomysłodawca [89.64.45.*]
    A ja czuje ostry wzrost ...........
  • Re: Konar zapłonął? Autor: ~Ghostrider318 [31.60.83.*]
    Miło by było , ale nie można się dać emocjom chwilowym i na rozum to co tu się dzieje to mam spore obawy , trzeba byc teraz bardzo ostrożnym , nie wiadomo co tu się teraz wydarzy , może i urosnąc ostro oraz i też spaść
  • Re: Konar zapłonął? Autor: ~Ziela [46.204.51.*]
    Niby topor jest blisko, z drugiej strony od rana sporo akcji poszlo po cenie wyzszej lub rownej zamknieciu z wczoraj. Bardzo ciekawy bedzie przebieg kolejnych sesji, bo chyba na jutrzejszej to sie nie skonczy - trudno wierzyc, ze taki ruch bylby wykonany dla tego wzrostu... tym bardziej, ze papier wg mnie byl zbierany juz od miesiaca. Badzmy czujni! pozdro
  • Re: Konar zapłonął? Autor: ~aaa [78.146.103.*]
    Czemu dziwne? Typowy Patrowicz.
  • Re: Konar zapłonął? Autor: ~MG [83.5.218.*]
    Dokładnie .Rano przed otwarciem było tyleset tysięcy kupna po PKC ,które raptem zniknęło i jazda w dol .To co wydarzyło się na koniec sesji niestety zle wróży i historie ludzi którzy wisieli bądź wisza tu nadal na ogromnych hakach ,mogą sie powtórzyć .Pozdrawiam .
  • Re: Konar zapłonął? Autor: ~Pipol [37.47.5.*]
    Ja wyszedłem po 0,51 i jest trochę żal bo miałem ustawić zlecenie na 0,55 i teraz byłbym szczęśliwszy ale jest ok dzisiaj najszybciej zarobione na giełdzie pieniądze ...
[x]
FON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.