A ja jestem zdania, że kupując w okolicach 2zł będzie można na tym walorze spokojnie zarobić. Może nie setki (chociaż nie zapominajmy że jednym z akcjonariuszy jest January C.) ale godziwy procent.
Czemu w okolicach 2 zł? January i spółka obejmą prawie 30 milionów akcji (teraz jest niespełna 5 mln akcji w obrocie) po 1,27 zł. Skąd ci się zatem wzięło, że 2 zł to atrakcyjna cena?
Tu jest techniczne wsparcie. Popatrz na wykresy, szczególnie dobrze widać to na tygodniowym. Jasne, że może lecieć dalej ale ja zakładam, że na tym poziomie będzie odbicie. Były juz dwie fale spadkowe a zwykle trzecia jest odbiciem. Ludzi na hakach raczej nie ma bo raz juz zjechało do 2 a spadało z 4 i 3,5zł i było duzo czasu na wyjscie więc droga na pónoc nie powinna być ciężka. Ja ryzykuję
Czy nikt nie bierze pod uwagę, że VR Faktory jest jednym z liderów VR na świecie? Przecież już 2 lata temu zbierali światowe nagrody? W grach komputerowych VR liczy się poziom i jakość. Jeśli dołożą dobrą fabułę, to może być ładnie. Jeśli za robotę wezmą się fachowcy, to mamy efekty (patrz Columbus). To nie Patro, gdzie muli się pustym papierem. Tu trzeba trochę poczekać.