Panu zbierającemu skończyły się pieniążki jak mu w kilkunastu zleceniach razem ponad 5 tysiecy akcji po 4,28 się pojawiło. To tylko pokazało z jakim pustym dzbanem mieliśmy do czynienia.
Majsterszyk....groszolapy już sprzedali jak zobaczyli 5000tys pkc...i teraz jeszcze 15tys na 4.50zl...hehe.. o i baton na 19.80zl....sprzedawac....bedxiecie kupować niżej...dopiero się zacznie zabawa po infie...
przepraszać to bym mógł go dopiero jakby rzeczywiście zebrał na ponad 5 złotych, a sie na to nie zanosi. No chyba że te batony na 4,50 to sam sobie powystawiał a póżniej je usunie itd.. Jednak wątpie. Jestem zdania że to juz koniec wzrostów.
Po co ma przepłacać jak są frajerzy i sprzedają niżej ...dziś nawet 3.90zl wystawił jakiś groszolapy z strachu jak zobaczył 5tys pkc...tu dopiero będą obroty koło 10zl...teraz to jest śmiech....zobaczysz po infie....inwestor..zmiana profilu...przejście na ciągłe...jak wytrzymasz to zarobisz...batony to są wystawione po 20zl..hehe...zobacz zero troli..akcjie są zebrane.. sam mój kolega ma 100tys...w obrocie jest może 50tys akcji...pozdro
Sprzedane hehe...no jutro inwestorki minus 30....czekam na 2zl...cwaniaki... No dobra 2.50zl..dawac biedronki ... Jezu co to za batony od 15zl. Do 20zl....Malwinka byłaś rozkoszna w sobotę w klubie..no ale nie aż tak....bawimy się dalej...555....777...co jutro...cwaniaki...szukacie glups,ych od naszego seniora prezesa Stanisławskiego senatora....siedzi cicho i schowany jak senator kogut...karma wróci Stanisławcy.....kim jesteście.. sami sobie..odpowiedziecie...teraz chcecie kupić.. .mój kolega was załatwi. ..i kocha Malwinke....a ona....groszolapy już sprzedają nawet po 2zl...dawać...
Tak potwierdzam to na tyle tu było wzrostów, ja sprzedałem wczoraj A wisiałem pół roku, od 4gr, na tej spoleczce się kupuje po 1.5 do 2zl a potem nagania i sprzedaje po 4, tak tu było zawsze. Malwinka kupiła po 2zl za 30tys więc co myślicie ze 4.3zl to sie tu utrzyma...? Za szybko podbite, nie było info... Czekamy na 2 zł żeby znowu akumulować
Ja daję 2.50zl...ale wyj...Malwinka inwestorkow.. tak jak jej tatuś senator .....fajne mieszkanua mają w Kazimierzu i samochody też.. ale do czasu...ja bym nie chciał mieć tej kasy ukradzionym ....czy śpią spokojnie.. hehe dobre tabletki biorą....
A ty jakie tabletki bierzesz ? wymień nazwę. Bo podejrzewamy że masz chorobę afektywną dwubiegunową.. Raz jesteś tym co nagania na wzrosty a raz tym co nagania na spadki.. Raz chwalisz Malwine jaka to ona ładna i mądra nie jest a innym razem jedziesz po niej i jej rodzinie.. Mógłbyś wyjaśnic kiedy którym jesteś, przed braniem czy po ? to będzie Nam łatwiej ci odpowiadać :)))))))))))))))))