Dnia 2021-02-16 o godz. 12:13 ~Kan napisał(a): > najlepszy analityk na rynku czytać... > > https://wojciechbialek.pl/2021/02/mwig-40-najwyzej-od-25-lat.html Brawo~Kan !!!! , choś chyba nie o to Ci chodziło Poniżej cały cytat za Wojciech Białek z Twojego linku ) z dzisiejszego dnia tj 16 Luty, 2021 – he he he – jednym słowem śmieciowe akcje
Wojciech Białek „ Spółka Resbud (C/WK 1,54, kapitalizacja 15,9 mln zł) została w tym miejscu wspomniana 14 listopada 2019. Tego dnia kurs akcji spółki zamknął się na poziomie 0,40 zł. Wczoraj jedna akcja spółki kosztowała na zamknięcie 0,88 zł. Zbliżania się kurs akcji spółki do górnego ograniczenia kanału długoterminowego trendu spadkowego oraz górnego ograniczenia kanału średnioterminowego trendu wzrostowego czyni przesłanki stojące za zwróceniem uwagi na akcje tej spółki 15 miesięcy temu nieaktualnymi. „ I wszystko jasne – dno…dno…dno …..
Dnia 2021-02-16 o godz. 12:13 ~Kan napisał(a): > najlepszy analityk na rynku ...
Buchacha... Znowu się uśmiałem :) Dzięki Jak chcesz to możesz go sobie posłuchać i nawet pooglądać np. tu : https://www.youtube.com/watch?v=yjBpIbPveXM ... i poczytać komentarze pod tymi jego "wynurzeniami" :) Ogólnie znany 'cyklista'...
P.S. Resbudowi życżę jak najlepiej ... aby był po 5, 10, 20, 100 ... zł :) Ale jak chcesz, to sobie zobacz, jaka jest dzisiaj "rzeź niewiniątek" na Atlantisie. ( Made of knur )
Dnia 2021-02-16 o godz. 13:16 ~Jak napisał(a): > Ten znów o knurach co TY z obory jesteś ? a druga sprawa co ma Resbud do tamtych to inni udzialowcy i inna firma naucz się czytać .
Bredzisz naiwniaku. Podaj mądralo komunikat : Kiedy i po ile knur rzekomo sprzedał swoje udziały ? - to po pierwsze ( Wiem, że mi nie podasz, bo takiego komunikatu nie ma i nigdy nie było ! )
Po drugie, ta twoja 'firma', albo jeszcze lepiej 'holding' .... Buchachaa... : a) nic nie robi i to od kilku lat ( oprócz robienia długów ) b) nie ma ani jednego pracownika ( dlatego też nic nie robi ) c) nie ma własnej siedziby ( bo po co mu siedziba skoro nie ma pracowników i nic nie robi ) d) nie ma nawet swojego numeru telefonu To zresztą nie dziwi, bo po co dzwonić do "firmy", która nic nie robi, nikogo nie zatrudnia, nie ma nawet siedziby a więc nawet telefonu nie ma bez potrzeby komu odebrać. O tym, że po raz kolejny nie ma raportu kwartalnego ( za co była już kilkakrotnie karana przez KNF ) tylko wspomnę oraz o tym, że nie audytora, bo ostatni też uciekł a był to chyba dwudziesty i nie chce ryzykować poświadczeniem nieprawdy, czyli więzieniem...
Taki to jest "holding"... ... zeroosobowy, bez siedziby, nawet bez numeru telefonu...
... ale warty miliony. Jest to wyjątkowy "holding" i to na skalę światową.
> Bredzisz naiwniaku. > Podaj mądralo komunikat : Kiedy i po ile knur rzekomo sprzedał swoje udziały ? > - to po pierwsze > ( Wiem, że mi nie podasz, bo takiego komunikatu nie ma i nigdy nie było ! ) > > Po drugie, ta twoja 'firma', albo jeszcze lepiej 'holding' > .... Buchachaa... : > a) nic nie robi i to od kilku lat ( oprócz robienia długów ) > b) nie ma ani jednego pracownika ( dlatego też nic nie robi ) > c) nie ma własnej siedziby ( bo po co mu siedziba skoro nie ma pracowników i nic nie robi ) > d) nie ma nawet swojego numeru telefonu > To zresztą nie dziwi, bo po co dzwonić do "firmy", która nic nie robi, nikogo nie zatrudnia, nie ma nawet siedziby > a więc nawet telefonu nie ma bez potrzeby komu odebrać. > O tym, że po raz kolejny nie ma raportu kwartalnego ( za co była już kilkakrotnie karana przez KNF ) tylko wspomnę > oraz o tym, że nie audytora, bo ostatni też uciekł a był to chyba dwudziesty i nie chce ryzykować poświadczeniem nieprawdy, czyli więzieniem... >
a.właśnie zainwestowali w trzy spółki, więc będą się rozwijać b.na stronie jest podany zarząd i rada nadzorcza c.mają siedzibę w Modlniczce i Tallinie d.telefon jest estoński – zadzwoń sobie e.a tutaj komunikat, o który prosiłeś, mówiący o tym, że Patrowicz ma 0,33% udziałów link Dziwie się, że moderator nie wywala takich bezsensowych komentarzy. One nic nie wnoszą do rozmowy!
Dnia 2021-02-16 o godz. 13:16 ~Jak napisał(a): > ... i naucz się czytać .
Ty zapewne wierzysz w Kopciuszka i Kota w Butach, bo wszystko jest przecież czarno na białym napisane ! Ba, nawet obrazki są i to kolorowe i jest ich nawet wiele.
Gratuluję wiary w to, co jest napisane "czarno na białym". Zwłaszcza, jeżeli się ma do czynienia z bajką o knurze albo wieprzu - jak kto woli :
„Nie pieprz, Pietrze, pieprzem wieprza, Wtedy szynka będzie lepsza”. „Właśnie po to wieprza pieprzę, Żeby mięso było lepsze”. „Ależ będzie gorsze, Pietrze, Kiedy w wieprza pieprz się wetrze!”
Wieprza pieprzysz, Pietrze, pieprzem? Przecież wie to każdy kiep, że Wieprze są bez pieprzu lepsze!”
Dramatyczne te Twoje wpisy Temida… Żyjesz jeszcze w 2018 roku - smutek. Radzę żyć teraźniejszością – jest całkiem spoko, nie ma tu Patrowicza, przynajmniej w Resbudzie.
Dnia 2021-02-19 o godz. 13:07 apolaks napisał(a): > Dramatyczne te Twoje wpisy Temida… Żyjesz jeszcze w 2018 roku - smutek. Radzę żyć teraźniejszością – jest całkiem spoko, nie ma tu Patrowicza, przynajmniej w Resbudzie. > > https://www.fxmag.pl/artykul/resbud-se-przejela-udzialy-wiekszosciowe-w-spolkach-uniwersim-conpol-oraz-energokompliekt
Bredzisz dzieciaku !
Podaj mi komunikat : Kiedy i za ile knur ponoć sprzedał swoje udziały ???
( Wiem, że mi go nie podasz, bo takiego komunikatu nigdy niebyło !)
Dnia 2021-02-17 o godz. 16:10 ~Jak napisał(a): > Wacuś widać jakim jesteś wackiem i taki wpis pokazuję jakim jesteś człowiekiem ale ty nie jesteś nawet człowiekiem.
no ja wiem , prawda w oczy kole ,,,
i tak jak ja dostałem po zaworach , tak wy , tutaj za pisanie nic nie zarobicie ,,,
Dnia 2021-02-18 o godz. 18:58 ~Mark napisał(a): > Dokładnie, zgodnie z zasadą mniej kasy (czytaj wyleszczyłem się ze stratą) = mniej zdrowego rozsądku Wacka
Jeszcze napisz po ile oddałeś wyleszczyłeś się dzięki naganiaczom.
Dnia 2021-02-16 o godz. 12:13 ~Kan napisał(a): > najlepszy analityk na rynku czytać... > > https://wojciechbialek.pl/2021/02/mwig-40-najwyzej-od-25-lat.html
Brawo~Kan !!!! , choś chyba nie o to Ci chodziło Poniżej cały cytat za Wojciech Białek z Twojego linku ) z dzisiejszego dnia tj 16 Luty, 2021 – he he he – jednym słowem śmieciowe akcje
Wojciech Białek „ Spółka Resbud (C/WK 1,54, kapitalizacja 15,9 mln zł) została w tym miejscu wspomniana 14 listopada 2019. Tego dnia kurs akcji spółki zamknął się na poziomie 0,40 zł. Wczoraj jedna akcja spółki kosztowała na zamknięcie 0,88 zł. Zbliżania się kurs akcji spółki do górnego ograniczenia kanału długoterminowego trendu spadkowego oraz górnego ograniczenia kanału średnioterminowego trendu wzrostowego czyni przesłanki stojące za zwróceniem uwagi na akcje tej spółki 15 miesięcy temu nieaktualnymi. „ I wszystko jasne – dno…dno…dno …..